Tillbaka igen...

Då var jag tillbaka igen då. Både på bloggen och i Sverige och på jobbet. Två veckor sedan var jag så förkyld och hade feber så jag var tvungen att vara hemma från jobbet. Inget jag tycker är speciellt roligt.
Sen så hade vi då förra veckan när jag och Mamma åkte iväg till London i ett par dagar. Vi hade jättetrevligt och det blev både turistande och shoppande. Fötterna var rätt slut på kvällarna om vi säger så.

I London så fotade jag en hel del och det kommer upp några bilder både här och på bilddagboken någon av de närmsta dagarna. Ni ska få se vad jag haft för äventyr för mig.

Utöver det så är jag då tillbaka på jobbet och har chockat mina kollegor rätt mycket. När jag gick på semester så hade jag ju långt svart hår och när jag nu kom tillbaka på var håret kort och rött. Ni som kände mig när jag gick i gymnasiet kommer känna igen frisyren. Blev jättenöjd i alla fall. Lägger upp en bild här så fort jag får tag på en bra. Jag vet att det finns någon som har ett par i sin mobil.

Over and out!

Tjejer kan också

Ikväll har jag bevisat att tjejer också kan skruva motor på bil. Jag har även bevisat för mig själv att jag kan. Sa till Björn förut att jag gärna hjälper till men att jag inte kan någonting om bilar. Vill han ha hjälp så får han helt enkelt säga till och säga vad jag ska göra. Ikväll tog han upp det erbjudandet när det handlade om en skruv som satt där det var väldigt trångt och jag hade minst händer.



Det slutade med att jag var den som skruvade och fixade och allt sånt. Jag gjorde det inte själv utan jag fick veta vad jag skulle göra och Björns morbror gjorde nästan allt arbete med alla slangar och sånt.

Det var i alla fall rätt kul att skruva bil. Mera sånt...^^

Over and out!

Kallt!

Nu börjar det kännas att det är höst. Nu börjar det bli kallt ute. Idag har jag tex gått med dubbla tjocktröjor och en vinterjacka men ändå frusit. Fast jackan är så gammal och sliten att det till och med är små hål i den har jag upptäckt. Räknade ut just nu att den trotts allt är sex år gammal. Då får den va sliten också. Väl använd om man säger så.

Gillar hösten men måste det va så iskallt ute?

Nu är det bara några dagar kvar och sen drar jag och M till London. Ser fram emot det. Var ett antal år sedan vi gjorde nått liknande och jag tror att vi kommer få jättekul. Jag SKA se The Towern! 

Innan dess ska jag dock göra en sak som jag vet att många som känner mig i stort sett bara gått och väntat på. Hehe det är ju jag. Ni som inte vet får helt enkelt vänta till måndag och se vad det är jag har hittat på. Lite hemlisar måste jag få ha. Nä dax att nanna nu. God natt!

Over and out!