Äntligen

Idag var jag äntligen tillräkligt frisk igen för att ge mig ut på min joggingrunda igen. Jag tänkte först bara gå runt ett varv i och med att jag varir sjuk och int eville dra i mig allt förmycket kall luft. Men när jag väl hade kommit ner på spåret där jag springer så gick det inte att hejda fötterna. Dom ville inte gå utan dom ville springa.

Det slutade i alla fall med att jag joggade hela runda runt och jag känner mig väldigt nöjd med min insats nu efteråt. Imorgon blir det ett varv igen och jag ska försöka ta en runda varje kväll den här veckan. Det blir nått att fira i så fall, att ha joggat en runda varje kväll en hel vecka i sträck. Måste bara komma på rätt sätt att fira det också.

Nu har jag i alla fall duschat och ska krypa ner i sängen och nanna.

Over and out!

Tacos igen

Ikväll var det ingen av oss som orkade laga mat så det fick bli rester. Blev dock tacosrester så det gjorde inte mig nått. Var lika gott som vanligt.



Älsklingen är verkligen riktigt grym på att göra tacos och ikväll hade vi även lite fetaost att ha i. Det kanske låter lite konstigt men det är riktigt mums.

Over and out!

Beck

Min lilla älskling är snäppet mer filmgalen än vad jag är och han har dille på att utöka vår filmsamling. Jag har inte räknat men vi har utökat vår filmsamling rätt rejält på sista tiden. Sista omgången filmer som älsklingen beställde hem var 36 stycken.

Merparten av den beställningen var Beck-filmer.



Jag brukar inte gilla svenska filmer och deffenitivt inte svenska polis-filmer men Beck-filmerna har jag alltid gillat. Nu har vi i alla fall en rätt ordentlig hög med sånna filmer att titta igenom. Det kommer ta sin lilla tid med i och med att vi tittar på film var och varannna dag så dröjer det nog inte så länge innan vi kollat igenom högen.

Fler filmer är också på väg hem just nu för älsklingen fick fnatt och gick en raid på en filmhemsida igen. Man ska inte släppa lös honom i närheten av sådana sidor helt enkelt.

Over and out!