Höst

Vi hoppar över att det är länge sedan jag skrev och konstaterar att nu är det höst. Vackra höstlöv, klar höstluft, och mysiga kvällar men också regn och rusk. Alla årstider har helt klart sina fördelar och sina nackdelar. Jag gillar hösten just för alla vackra höstfärger, de där dagarna med klar luft, mörkret som kommer krypande och gör det extra mysigt att tända ljus och titta på film. 

Här hemma är det redan pyntat för både höst och halloween. Vilya ser fram emot halloween även om hon har noll koll på vad det innebär. Enligt henne innebär halloween att man dekorerar hemma med pumpor, spindelnät och spöken och sen äter man godis. Jag är helt ok med att hålla det på den nivån.

Något annat jag insett att det är dax att plocka fram igen är reflexer. Jag cyklar till och från jobbet och jag måste helt klart se till att jag har ordentligt med reflexer. Jag har alltid haft reflexer men det är lite annorlunda när man cyklar har jag märkt. När det kommer till just reflexer så är fler helt klart bättre. Vilya har i alla fall fattat det här med att man ska ha reflexer. Hon ville ha en reflexväst förra vintern och det är helt klart en önskan jag uppfyllde utan att ens fundera på det.

Over and out!