Mums på G

Imorgon är det ju valborg och det blir en lugn valborg för oss. Jag och pojken och fluffisen åker till Carro och bror. Middag och slappande helt enkelt. Vårt uppdrag blev efterrätten. Pojken fick ta på sig att fixa det och jag lovar att det blir mums. Han håller på med det just nu och jag lovar att jag redan längtar till imorgon när jag får äta det han bakar...



Over and out!

småsaker

Var i stan idag av lite olika anledningar och var in i lite olika affärer då också. Hittade några små söta saker som jag köpte.

För det första så hittade jag min nya sommarklänning. Ja, jag vet att den är svart och så men den är ju bara så jag.

Tror dock att jag måste skaffa en pinn med en viss pacman på nu. Jag har ju två klänningar med spöken så jag kan ju inte va utan pacman nu...

Sen gick jag förbi en affär på söder som är livsfarlig för mig. Jag vill ha typ allt där inne. Den heter Donnas shop pch dom har MASSOR med söta hello-kitty saker där och annat som är gulligt och japan-inspirerat. Har aldrig vart där när dom haft öppet förut men det var det idag. Kom ut med två söta armband...

Tur för mig att jag har små handleder och kan ha barnarmband. ^_^

Utöver det här blev det lite böcker jag behöver till min C-uppsats. Det var den riktiga anledningen till att jag hamnade i stan och i affärer över huvudtaget idag. Grund uppdraget var biblioteket på skolan och bokhandeln.
Over and out!

kvällsmys

Idag var jag och träffade min handledare...jag tror att hon var lite besviken på mig men samtidigt tror jag att hon lyckades knuffa igång min skalle också..=)

Sen hämtade jag Fluffen hos Pojken så att fluffis fick åka hem tidigare.

Sen har det inte hänt så mycket för mig idag förutom pluggande och vovve promenad och mathandlande.
Nu på kvällen sitter jag och har det mysigt framför datorn...har lite vindruvor och en stor mugg med körsbärste. Mums mums!


Lite vardagslyx måste man ju få unna sig ibland. Fast te är ju egentligen ingen lyx för mig då jag häller i mig någon liter per dag minst...hihi.
Over and out!