Första advent

Ville bara passa på att önska alla en trevlig första advent.


 
Over and out!

Horseshow

Precis hemkommen från årets besök på Stockholm International Horseshow. Det var det perfekta sättet att fira första advent på om du frågar mig. Mycket roligt att se och roligt som alltid. Hade min underbara pojke som var supersnäll och ställde upp som sällskap då jag inte hittade någon annan att gå med. Vi såg mina favoriter Tornamentum som rånare av dilligens och som stjärngossar i en lite rockigare version än vad som brukar dyka upp i luciatåg. Vill verkligen försöka åka och titta på Tornamentum i sommar någon gång när dom kör tornerspel. Sen så var det även Horseball som gällde. Det var stor final och Frankrike vann överlägset över Belgien. Fart och fläkt och otroligt snälla hästar. Jag var grymt imponerad. Min älskling körde även test med sin nya videokamera som han köpte i fredags och det verkar som att han blev nöjd med resultatet. Han konstaterade dock att fler batterier är något att investera in. Batteriet tog slut före utrymmet på minneskortet tog slut. Mindre roligt men det var kanske en bra upptäckt. Nu ska jag cykla och sen ska jag sova. over and out!

Årsmöte

Idag är det årsmöte med lajvgruppen (Hertigensfölje) och det ska bli kul att se vilka som kommer.
Vild gissning är att alla inte dyker upp. Det brukar nästan bara vara vetteranerna som kommer men men, dte är alltid kul att träffa dem med.
Förhoppningsvis kommer min kompis K. Har inte kunnat få tag på henne på ett bra tag (läs några månader) så jag vill gärna träffa henne. Se vad tusan som har hänt och fråga om jag har gjort något. Jag tror inte det men man vet aldrig.
Men som sagt, det ska i alla fall bli kul med möte. Om inte annat så vill jag höra vad dom gjorde på lajvet i somras då jag inte kunde vara med då. Nästa sommar så bara ska jag med.

Over and out!