Fanta grape

Äntligen fick jag chansen att testa den här fantan. Jag har sett den utomlands och sånt men jag har aldrig lyckats testa den. När jag och Elin var in på The English shop i torsdags så hade dom den. Var ju tvungen att köpa en burk så jag kunde testa.
 
 
 
Jag kan ju lugnt säga att jag faktiskt önskar att den såldes i sverige som alla andra fanta. Jag hade gärna druckit den oftare om vi säger så. Nu får jag nöja mig med det dom få gångerna som jag kommer förbi TES.
Om inte annat hade den en riktigt cool färg faktiskt. Blev en riktigt cool effekt när man lyste upp glaset underifrån också. Kanske inte det mest praktiskta att göra när man ska dricka någonting då men i alla fall.
 
Over and out!

En vecka på sommarfritids

Det är verklgien ett helt annat tempo på jobbet nu under sommarlovet än det är under terminerna. Det märks både blend oss som jobbar och bland ungarna om vi säger så. Det är dels färre ungar och varken ungarna eller vi årkar göra så mycket just nu. Vi hittar visserligen en hel del saker men inga jätteprojekt. Det blir mest små utflykter till olika parker för tillfället. Fast det är no gmest vi vuxna som tycker att det är nödvändigt med utflykter. Frågar vi ungarna så tycker dom att vi ska stanna kvar på skolgården bara.
 
Nu på sommaren börjar vi ju dagarna så här. Sommarlovsmorgon live på SVT-play är super.
 
Vitabergsparken har blivit besökt ett par gånger.
 
I stora Bleckan så finns det söta gråsparvar som tar sandbad i värmen.
 
 
Det finns även fina rosor där.
 
I vitan finns det också fina blommor och en grotta som enligt ungarna funnits sedan stenåldern.
 
Att vara ledig under sommalovet hade visserligen vart väldigt skönt men jag klagar inte över att jobba som det ser ut nu. Ett lugnare tempo och mycket roliga utflykter och antalet barn är i nivå med det antalet man önskar att det fick vara under resten av läsåret också. Sommarfritids är faktiskt inte fy skam om vi säger så. Även om jag nog inte skulle välja att ha mina barn på fritids om jag hade ett annat allternativ. Tycker att ungarna ska få ha ett riktigt sommalov från både skola och fritids om möjligheten finns.
 
Over and out!

Midsommar

Ingen kan ju ha missat att det vart midsommar nu i helgen om vi säger så. Själv skippade jag sthlm och åkte iväg med mamma.
 
 
Vi packade bilen och åkte upp till mormor och morfar i dalarna. Det blev en traditionell midsommar med sill, tårta, midsommarstång, krans i håret och familjen. Dock gjordes allt lite på vårt eget sätt. Min krans var en förbättrad modell av den jag hade på skolavslutnignen.
 
 
Jag och mamma var till gammelgården och tittade på när dom reste midsommarstången. Det blev dock inget dansande för våran del. Vi tittade en stund när folkdanslaget dansade och sen åkte vi hem igen.
 
 
Middagen var sill och potatis tills jag var så mätt att jag inte trodde att jag kunde titta på en sillbit igen. Vill inte äta sill igen på mycket länge. Om det inte blir förens till nästa högtid så är jag nöjd. Nästa högtid är då julen och det lär vara lagom lång tid för min motvilja för sill ska gå över.
Vet inte riktigt hur mycket jag åt men jag var faktiskt proppmätt och trotts det kunde jag faktiskt få ner lite efterrätt. Hemgjord jordgubbstårta då självklart. Mormor fixade tårtan och jag garnerade.
 
 
Jag hade helt enkelt en väldigt trevlig helg och midsommar. Nu har sommaren verkligen börjat på riktigt och vi får se vad den har att bjuda på.
 
Over and out!