Nya böcker

När jag har läst så mycket under sommaren så var det dags att börja beta av min önskelista på bokus också. Det blev en trave nya böcker beställda. Nu är min önskelista 10 titlar kortare men den innehåller fortfarande 30 böcker så det kommer nog ta en stund att beta av hela listan.
 
Jag köpte Crossed, Matched och Reached som är skrivna av Ally Condie, Almost perfect av Julie Ortolon, The iron trial och The copper gauntlet (första och andra delen i serien Magisterium) av Holly Black och Cassandra Clare, The Siren av Kiera Cass och sen Red Queen och Glass sword av Victoria Aveyard. Jag köpte även The Crown av Keira Cass men den kom först senare då den var restnoterad när jag fick hem dom andra böckerna.
 
 
 
Jag har bara hunnit läsa två av dessa böcker ännu men recensioner kommer att komma upp här på bloggen allt eftersom jag hinner med att läsa dom så ni får hålla utkik.
 
När jag nu beställde dessa nya böcker insåg jag att det börjar bli väldigt trångt i bokhyllorna här hemma. Kasta böcker vill jag inte göra och inte göra mig av med böckerna jag har heller. Jag har köpt dom av en anledning och det är ju för att jag vill ha dom kvar och kunna läsa dom igen. Däremot behövde jag fixa lite plats i bokhyllorna för de nya böckerna. Sagt och gjort tog jag och flyttade om mina böcker lite och tog bort böcker som jag inte läser så ofta för tillfället. Packade ner de böcker jag inte behöver ha kvar uppe i lägenheten och ställde ner dessa i källaren. Tre papperskassar blev det allt som allt och nu finns det plats i hyllan för att jag ska kunna fylla på med nya spännande böcker.
 
Såhär såg det ut före
  
 
Såhär blev det efteråt
   
 
Over and out!

Läst i sommar

Nu i sommar under min semester har jag läst en hel del böcker. Jag har läst många böcker jag redan hade men också ett par nya. Jag är ju en bokmal men det sista halvåret har det inte blivit allt för många böcker lästa. Därför passade jag på nu i sommar med att kickstarta mitt läsande igen. Allt som allt han jag med sju böcker. Inte helt illa tycker jag.
 
 
 
Böckerna jag läste var Almost perfect och Just perfect av Julia Ortolon, The Iron trial av Cassandra Clare och Holly Black, The Luxe, Rumors och Envy av Anna Godbersen och Marshmallows till frukost av Dorothy Koomson.
 
Det kommer att komma upp recetioner på alla böckerna inom den närmsta framtiden. Tar dom inte alla på en gång om vi säger så.
 
Over and out!

Kawaiibox nr5

Jag fick hem  min senaste kawaiibox för nån vecka sedan. (Jag ska bli bättre på att uppdatera om dom när dom kommer.) Det här var då boxen för juli så det var lite sommartema även på denna box. Full med gulliga saker som vanligt var den i alla fall. Det jag lagt märke till med mina boxar är att dom är mer och mer misshandlade för varje gång när jag hämtar ut dom. Ännu har ingenting saknats eller varit trasigt (förutom en liten spegel men det var ganska väntat) så jag är glad för det lilla. Hoppas att det fortsätter åt andra hållet med mina stackars lådor så de håller ihop.
 
 
 
Det jag fick i den här boxen var i alla fall en hel del spännande. Jag fick en söt och mjuk sovmask, en liten gullig pillerburk (perfekt att ha med i väskan), ett litet fodral för busskortet, en godisstång (kim tyckte att den smakade som tuggummi utan själva gummibiten), ett hopprep, en liten söt gosedjursnyckelring, en kam, en fin penna, två olika sorters klistermärken och en påse med jordnötssnacks.
 
 
Allt var som vanligt jättegulligt. Jag älskar att få dessa boxar för det är som en överraskningspresent till mig själv. Mina favoriter i den här boxen var busskortsfodralet, pillerasken och pennan. Bra-att-ha-saker i gulligt utförande. Kan inte bli mycket bättre.
 
Nu när vi började terminen fick jag även en liten överraskning från en av mina kollegor som var i samma tema som det jag får i mina boxar. Finaste Nelly var i Tokyo på semester och då hade hon köpt några småsaker till mig i present. Jättegulliga klistermärken, kom-ihåg-lappar och små söta figurer. Blev superglad och överraskad. Jag har ju verkligen världens gulligaste kollegor.
 
 
Over and out!
Taggar: #kawaiibox;