Helt onödigt

Natten till måndag hände en såndär sak som man verkligen tycker är helt onödig och man blir bara iriterad när det händer. Ena framrutan på bilen blev krossad.



Det ressulterade i att vi fick byta rutan, dammsuga upp en massa glas och sånt där. Nu är i alla fall allt fixat igen och det känns bra men det är verklgien trist när sånt här händer och det känns verkligen onödigt att folk gör sånt här. Alltid lika onödigt när någon förstör andras grejer. Suck!

Over and out!

Advent

Då var advent här och det betyder nedräkning inför julen. Här hemma har jag pyntat och fixat med ljus. Har bara mina fönsterbilder och en ljusslinga och sen sitter allt där det ska. Julgranen får vänta några veckor till innan den kommer upp ur källaren.


Årets adventsljusstake som ger mysstämning vid köksbordet. Tycker att det blev riktigt bra. Är nöjd med årets pyntning. Fick dock kommentaren av min älskling "var det inte mer?". Haha det blir nog mer efter hand för jag har bara två flyttkartonger med julsaker än så länge. Blir lite mer för varje år om vi säger så.

Hoppas att ni alla hade en trevlig och mysig första advent. Det hade jag och älsklingen. Vi var på glöggfika hos Markus och Jennie. Trevligt! Nu är det bara fem veckor kvar och sen är det jul. (ingen har väll missat att fjärde advent är en vecka innan julafton i år?)

Over and out!

Taccos

I lördags blev det taccos till middag. Eller ja inte taccos i och för sig utan det blev nachostallrik. Mums säger jag bara. Visst har taccobar god mat men min älskling får högre betyg på sin matlagning. Jag blir seriöst bortskämd med resturangmat hemma.


Nachotallrik med nachochips, köttfärs, ost, sallad, taccosås och cremfraish. Mums!
Tro mig det var lika gott som det ser ut.

Over and out!