Ny favorit

I lördags var jag och M och shoppade. Det var dax för månadens storhandling plus att vi passade på att gå runt i lite fler affärer. Åkte ut till Port 73 och kollade runt. Krockade med Ann och Gunilla och vi tog en fika tillsammans. Var evigheter sedan jag träffade någon av dom så det var riktigt kul.
 
Hittade allt jag skulle ha och sen hittade jag en del som jag inte hade tänkt mig att köpa också. Hittade en fin liten tavla att ha över sängen bland annat.
 
 
Sen hittade jag det som lugnt har blivit min nya favvomugg. Hittade en hög smal mugg med ett jättefint mönster på. Köpte den och jag har använt den hela helgen sedan dess. Den var jättemysig att dricka ur och jag ångrar att jag inte köpte fler kan jag lugnt säga. Har ju börjat uppdatera min samling av muggar och jag gillar när mina temuggar är lite större men inte överdimmensionerade.
 
Over and out!

Vinter igen

Kan ju inte påstå att jag blev glad imorse när jag vaknade och fick se det här utanför fönstret.
 
 
Det har ju vart så varmt och skönt i helgen och nu såg jag verklgien fram emot att det skulle bli vår och fint väder så att man kunde börja röra sig utomhus mer. Njuta av att det är ljust ute längre nu när vi flyttat fram klockan och allt. Mitt huvud tycker verkligen inte om det här tramset med att flytta fram och sen tillbaka klockan. Tar ungefär en vecka för mig att verkligen ställa om. Inte direkt kul men men, jag får väll se det som positivt att det helt plötsligt blev mycket ljusare ute på kvällarna och jag kan börja jogga och gå prommenader igen utan att känna att det är för mörkt och trist ute. Jag tycker om ljuset för det ger mig energi. Enda gången jag inte gillar ljuset är när jag ska sova. Då är vi inte kompisar om vi säger så.
 
Nej den här morgonens väder var inte direkt vad jag hade önskat mig och det gjorde att min morgon blev ännu segare än den brukar vara. Jag behöver lite sol för att verklgien vakna och vara på bra humör. Att vakna och det är mulet och snöigt ute gör mig bara glad i november-december.
 
Nej, nu ser jag fram emot våren och håller tummarna för att den kommer tillbaka så fort som möjligt och att värmen kommer tillbaka för att stanna.
 
Over and out!

Earth hour

I lördags mellan klockan 20.30 - 21.30 var det Earth hour. Hur många var det som släckte lamporna och stängde av TV/dator och liknande?
 
 
 
Jag gjorde det! Jag tände ljus i hela lägenheten och hade det jättemysigt. Kim jobbade ju så jag hade räknat med en mysig kväll helt själv. Jag gillar att tända ljus och gör det gärna. Det ger liksom ett lugn o hela kroppen att stänga av TV:n och datorn, släcka alla lampor och bara vara. Det är som en sorts meditation för mig. Något man kan behöva i all den stress som vi får stå ut med dagligen. Sen är det skönt att lägga undan telefonen och surfplattan vid ett sånt här tillfälle också. Det ger ett ännu större lugn till och med.
 
Jag trodde ju att jag skulle få en hel kväll hemma ensam men det blev inte riktigt så. Blev glatt överraskad när min kompis R dök upp vid niotiden. Jag visste inte ens att han var hemma i sthlm så det var verkligen inte väntat. Han ringde och babblade om allt och inget som vanligt och rätt som det var sa han bara att jag gärna fick slänga ner nyckeln för det var kallt ute. En glad överraskning som sagt. Satt och snackade ända tills Kim kom hem från jobbet. Fick gå och lägga mig tillsammans med min älskling efter en väldigt händelserik lördag med många roliga människor. Sånt ger mig energi. Bra när man ska spara på den elektriska energin.
 
Over and out!