Regn och åska

Idag har det nog regnat hela dagen. Jag klagar inte när jag kan sitta inomhus och titta ut på regnet. Nej då är det faktiskt ganska mysigt. Kura ihop sig i soffhörnet med en mugg te. Det jobbiga är ju att det är sånt jag inte har gjort idag. Har ju en fluffboll till vovve som ska ut. Fast han gillar inte heller regnet så det blir korta promenader idag. Får gå lite oftare visserligen men men.

Något annat som jag inte gillar däremot är åskan. Det var världens åskväder inatt och det blixtrade massor. Det var som att det var två olika åskväder som krockade. Skumt värre! Nu åskar det till och från igen. Jag vet att jag inte borde sitta vid datorn när det åskar så jag ska stänga av och dra ut sladden till datorn nu.

Over and out!

Mobilt bredband

Jag tycker verkligen om mitt mobila bredband. Det gör att jag kan hålla koll på omvärlden och ha kontakt med mina vänner vart jag än är. Det tycker jag är väldigt bra. Jag vet att det här inlägget förmodligen är totalt onödigt och förmodligen inte meningsfullt för någon annan än mig men det struntar jag i. Det här är min blogg och jag skriver vad jag vill.

Over and out!

Avesta

Idag tog jag och fluffbollen tåget mot Dalarna. Lite halvspontant så bestämde vi oss att vi skulle åka och hälsa på min mormor och morfar i Avesta. Ringde och frågade om det var ok i söndags och idag åkte vi hit. Mormor tyckte väll att det var lite kort varsel eller nått sånt men jag tyckte att två dagar innan är väll helt ok. Gott om tid!

Satte oss i alla fall på tåget idag på eftermiddagen och sen bar det av uppåt. Fluffen tyckte det var lite långtråkigt att bara få ligga stilla i en och en halv timme men han var snäll och bråkade inte så mycket.

Det gjorde däremot tre ungar i en familj som satt precis framför mig. Jag höll på att bli galen på dem men det var bara att bita ihop och stoppa hörlurarna i öronen och dra upp volymen på mp3-spelaren.

Morfar kom och hämtade oss på tågstationen och det var bara att åka och handla mat. Mormor visste inte vad jag ville äta så vi hade fått i uppdrag att handla med oss mat hem. Sagt och gjort det blev kött att grilla. 

Nu sitter jag här och tar det lugnt bara. Jag är överlycklig för mitt mobila bredband. Annars hade jag vart totalt isolerad från omvärlden som jag brukar vara när jag är här. Nu kan jag köra både msn och internet och det är skönt. Är glad att jag även har med min externa hårddisk med filmer på. Det kan behövas när de enda TV-program som tittas på här är nyheterna, på alla kanalerna och vid alla sändningarna. Händer det verkligen så mycket ute i världen?
Aja, skönt att va här i några dagar i alla fall för det var ett tag sedan jag var här nu. Plus att mormor och morfar alltid är roliga träffa.

Nu ska jag titta på nån film innan jag försöker sova.
Over and out!