Skogen

Idag var vi då ut i skogen på utflykt. Kan ju lugnt säga att bättre väder kunde vi inte ha haft. Strålande solsken, nästan helt vindstilla och jag tror att det var runt 14+. Man riktigt njöt av värmen och solen. (Ja, jag blev nog en aning kräfta i ansiktet då solen tar direkt på mig.)
 
 
Ungarna tyckte att det var jättekul och spännande i skogen, det fanns livsfarliga myror, coola gråsuggor och en spännande vargfälla (a.k.a en gyttjepöl). Höjdpunkten var nog som vanligt på våra utflykter matsäcken. Alltid spännande att sitta ute och äta det som har packats ner i ryggsäckarna.
 
Det är alltid roligt att se ungarnas reaktion när dom kommer ut i skogen. Det är nästan som när man släpper ut kalvarna på våren, dom blir nästan som galna och sitta stilla är inte något bra allternativ.
Vi hade i alla fall en grymt lyckad dag med våran utflykt, det gör vi om snart. Om en månad ungefär åker vi ut i skogen igen. Ser fram emot det och hoppas vi får samma tur med vädret då.
 
Over and out!

Ny favvo

Jag var och handlade lite småsaker idag på vägen hem från jobbet och när jag gick förbi kylarna med dricka på väg till kassan kunde jag inte låta bli, jag har vart nyfiken enda sen jag såg reklamen första gången och nu var jag bara tvungen att testa.
 
 
LOKA's nya Old School-smaker. LOKA kommer ju ut med säsongens smaker varje sommar (och kanske fler gånger) och dom har ju alltid något team. I år är det då Old School som ska föra tankarna till 50-talet tror jag. Smakerna är i alla fall Chokolate shake, Lemon Pie och Strawberry IceCream. Jag var lite tveksam om vi säger så. Speciellt till Chokolate Shake, jag menar en LOKA som ska smaka chokladmilkshake? Det lät inte riktigt klokt. Just därför var det den jag valde att testa idag.
 
Jag är glad att jag gjorde det också. Jag blev ordentligt överraskad. Det smakar vagt av choklad när man dricker den. Det är som att dricka vanlig naturell LOKA när man precis har käkat choklad...men sen. Eftersamken är verkligen samma som om man hade druckit riktig milkshake. Mums! Jag vet vad jag kommer köpa varje gång jag ska köpa dricka den här sommaren. Ska prova dom andra två också men jag tror inte att dom kommer kunna slå den här.
 
Over and out!

Utflykt

Imorgon blir det utflykt till skogen med jobbet. Vi ska ut på äventyr med ungarna på deras första skogsutflykt och självklart så ska det med matsäck. Den här gången blir det inte från köket utan man får ta med sig egen matsäck hemifrån. Det betyder ju då att vi vuxna också behöver ha med oss egen matsäck. Inte mig emot då det är torsdag och det alltid är soppa i matsalen då. Inte min favoritmat då man blir mätt för stunden men efter en timme är man i stort sett lika hungrig igen. Imorgon blir det dock pannkaka för min del
 
 
När jag var liten och skulle på utflykt med skolan så ville jag alltid ha äggmacka med mig. Äggmacka och varm choklad. Äggmackan var knäckemacka med stekt ägg på och sen skulle hela mackan lindas in i plastfolie så att när det var dax att äta matsäcken så var mackan alldeles seg och god. Ja, jag vet att det låter jätteknäppt men det är faktiskt riktigt gott.
 
Imorgon blir det dock, dagen till ära (det är ju faktiskt torsdag) pannkakor. Ställde mig och stekte en hel hög när jag kom hem från jobbet idag så jag har gott om det. Får se om jag orkar fixa varm choklad imorgon också eller om jag bara tar med vatten att dricka. Beror helt på hur trött jag är när jag vaknar.
 
Over and out!