Vilyas önskelista

Tiden går alltid så fort. Det är redan november och det betyder att det är dax att fixa med Vilyas önskelista inför julen. Det är en låååång lista som ständigt växer och vad som är högst upp ändras så gott som dagligen så det är svårt att säga vad hon önskar sig mest. Jag har försökt klumpa ihop allt i olika kategorier då listan skulle bli allt för lång om varje liten sak fick en egen punkt.

Den största kategorin är nog saker med figurer från Netflixserien Gabbys dollhouse. Det hon önskar sig är leksett, gosedjur, böcker, målarböcker, kläder, klistermärken och allt annat man kan komma på med dessa figurer.







Själklart står det fortfarande figurer från Paw Patrol på listan. Allt från leksaker till kläder. Just Paw Patrol har busfröet väldigt mycket så vill någon köpa nått sånt hör av er så jag kan kolla så hon inte redan har det.



Vilya älskar att bada och har fått dille på badbomber så hon önskar sig fler sånna och allt annat som hör till badkaret så som badskum och badleksaker.


Sen har vi nästa stora punkt på listan. Vilya tycker det är kul att lek med sitt Duplo men hon börjar tycka att det är dax att byta ut Duplobitarna mot riktigt LEGO. Hon önskar sig därför just LEGO. Inga speciella byggsatser egenligen heller utan baskloasar man kan bygga vad man vill med.


Nästa gerj är att hon önskar sig spel. Enklare spel som är lätta att spela. 


Vilya har precis fått ett nytt stort täcke då hon blivit lite för lång för det hon hade. Hon önskar sig lakan till sitt nya täcke. Måtten är de vanliga 150×210cm. Det hon önskar sig är påslakan med Paw Patrol, Gabby, Peppa Pig, enhörningar, dinosaurier eller muffins på.

I övrigt önskar hon sig fidget toys, målarböcker, kläder/pyamas i storlek 110-116, pysselmaterial, godis och tushpennor.

Som sagt en aning komprimerad lista mot orginalet. Handlar man från amazon och vill kolla hennes önskelista där kan man säga till så kan jag dela den. (Därifrån många av bilderna kommer)

Over and out!

Kommentera inlägget här :