Höst

Nu börjar det verkligen märkas att hösten är påväg. Jag börjar frysa konstant och det är inte så kul att vara ute på jobbet längre. Te och tjocka tröjor är min räddning på jobbet även om det inte alltid hjälper. Ute börjar träden få sådär otroligt vackra färger och jag vill bara ut med kameran och fota alltihopa. Får i så fall vänta till helgen så att jag kan gå ut och fota när det är bra ljus ute också. Nu är jag ju på jobbet när det är bäst ljus ute och sen efter jobbet har jag annat för mig.

Jag ser dock fram emot hösten också. Jag tycker om dom där kalla klara höstdagarna när det känns som att luften är gjord av kristall. Jag tycker om att mörkret börjar komma krypande för det är så undebart mysigt att tända en massa ljus hemma och krypa upp i soffan med en kopp te, en mysig filt, en bra film och trevligt sällskap. Speciellt en kväll när man hör regnet trummar mot fönstret. Hellst ska man ha hunnit gå ut med vovven innan det börjat regna också. En sån kväll är fullkomlig, helt underbar!

På tal om ljus är det nog dax för en tripp till IKEA snart också och kolla runt på deras ljusavdelning. Det är dax att fylla på lagret av blockljus och värmeljus. Mysfaktor i höst kommer ligga på topp om jag känner mig själv rätt.

Over and out!

Seg morgon

Alla som känner mig vet att jag inte direkt är världens mest morgonpigga person. När väckarklockan ringer på morgonen så är det bara att masa sig ur sängen och hellst ska jag göra det direkt för annars kommer jag inte upp.
Imorse var jag enormt trött dock. Jag hörde inte mitt eget alarm utan Björn var tvungen att väcka mig och tala om att det var dax att gå upp.
Vaknade i stort sett i panik för jag fick för mig att jag hade försovit mig. Så var dock inte fallet utan det var bara att klä på sig och gå iväg till bussen. Han i tid gjorde jag i alla fall och det är jag glad för. Jag verkligen hatar att komma försent.

Frukost han jag inte få i mig innan jag gick heller så det är tur att jag jobbar där jag jobbar för jag kan få frukost på jobbet. Kostar visserligen ett par kronor men jag klagar inte över nybakat bröd med ost och parmaskinka, och äppeljuice på morgonen. Mums!

Dax att ta tag i jobbet nu. Planering är det som står på schemat för min del. Är i alla fall torsdag idag och den dagen har en tendens att bara försvinna utan att man egentligen gör något. Imorgon är det fredag, min favoritdag på hela veckan.

Over and out!

Ny favvokeps

Fick en ny keps av älsklingen förra veckan. Kan ju lugnt säga att den är min nya favoritkeps. Kan ju inte bli bättre än en snygg keps med märket från mitt favoritspel. Eller?



Jag tycker att den är jättesnygg och har den på mig i stort sett jämt nu när jag ska ut. Tack älskling!

Borde fota hela min samling med kepsar någon dag. Jag har ju några stycken om vi säger så. Gillar kepsar och använder dom gärna. Sen om dom passar mig eller inte är väll en annan fråga.

Over and out!