Dataspelande

Var ju hemma hos min polare Basse och spelade dataspel och kollade film och så för en vecka sedan ungefär. Tog lite bilder då och tänkte att jag har ju lovat att lägga upp bilder så nu får jag väll hålla det löftet.


Mattias kör IQ-test på mobilen medan vi väntar på pendeln...(jag slog honom på det sen)


Basse sitter och flummar lite medan han väntar på sin tur när vi spelade Total war


Tias, Basse och Robin diskuterar nästa dra...


Robin under hög koncentration


Tias tröttnade på allt väntande och spelade HoN istället...måste hålla tungan rätt i mun också..=P


Basse med på bildbeviset att vi drack en hel del cola

Så det var lite bilder...jag lovar att försöka fota mer och lägga upp lite roliga bilder.

Over and out!

Chocktillstånd

Jag bara måste skriva om det här även om det är några dagar i efterhand nu. Var och handlade lite saker för ett par dagar sedan. Jag ska försöka börja träna lite och då tänkte jag ta upp simmandet igen. Det ligger ju en simhall nära mitt jobb och jag får som anställd av stockholms stad reducerat pris på årskort på alla simhallar som driva av stockholms stad. Jag klagar inte för jag får årskortet till halva priset. 1600kr utslaget på 12 månader och då får jag simma och utnytja deras gym och va med på alla träningar och sånt också hur mycket jag vill. Det tycker jag i alla fall är en bra deal.

Nu var det inte det jag skulle skriva om....

För att kunna simma så kände jag att jag behövde en ny baddräkt då jag inte riktigt gillar att motionssimma i bikini. Nya simglasögon behövdes också då de jag har är så repiga att det är löjligt. Jag ser nästan inte genom dem längre. Sagt och gjort det blev ett besök hos Intersport och där hittade jag glasögon. Sen blev det även ett besök på Stadium för det fanns inga vettiga badkläder hos Intersport. Jag hittade en helt ok baddräkt men ingen i den storlek jag trodde att jag behövde. Hittade en i storleken mindre och tänkte att ja, ja man kan ju i alla fall testa. Nu kommer vi till det som gjorde att jag hamnade i chocktilltstånd. Den satt perfekt!

Här är anledningen till varför jag blev så chockad...


Hittade även ett par mjukisbyxor på rea och även dom är i storlek 36. Jag har ALDRIG köpt någonting i den storleken förut, deffenitivt inte byxor. Jag kan fortfarande inte fatta det men jag klagar inte. Jag är superglad. Speciellt med tanke på att jag nu de senaste två-tre månaderna inte ens har försökt gå ner i vikt eller ens tänkt på vad jag ätit.
Jag är superglad.

Over and out!

Förkylning

Jag jobbar ju som ni vet i skolan som fritidspedagog. Det betyder att jag jobbar med barn och i skolan samlas det alltid en massa baciller i början av terminen. Mig har dom anfallit rätt duktigt. Jag har blivit förkyld och jag tycker inte om det. Vi är tre stycken i mitt arbetslag som blivit förkylda och dom andra två har nästan helt tappat rösten. Jag hade dock gärna valt det istället för febern som jag åkt på. Känner mig helt groggy i skallen och jag kan inte tänka riktigt som jag brukar. Allt blir liksom luddigt. Sen kan jag inte bestämma mig för om jag fryser eller är jättevarm heller. Det är jobbigt!

Knaprar i alla fall alvedon och hoppas att den här febern går ner till på måndag. Man ska inte jobba med feber och jag vill gå till jobbet på måndag. Jag kanske är knäpp men jag gillar verkligen mitt jobb.

Sen kan jag ju tillägga att jag tror mitt jobb har smittat Mattias med ögoninflammation. Jag har inte åkt på det själv men till och med läkaren som han var till trodde att bacillerna kom därifrån. Tydligen var det vanligast att man blir smittad av barn när det gällde just ögoninflammationer och det är jag som umgås med barn hela dagarna på jobbet.
Håller i alla fall tummarna för att jag slipper ögoninflammation. Jag nöjer mig gärna med den här förkylnigen.

Over and out!