Vilyas önskelista

Då var det snart dax för Vilya att fira sin tredje födelsedag. Vart sjutton tar tiden vägen? Det går på tok för fort tycker jag. Vilya tycker dock att tiden går på tok för långsamt. I alla fall tills det är hennes tur att fylla år och få fira sin födelsedag. Hon började prata om den redan i februari och då sa vi att jag skulle fylla år först och sen hon. Dagen efter min födelsedag tyckte hon att nu var det ju hennes tur. Hon tycker att det går för långsamt och är för många dagar kvar tills hon fyller år nu men kan väll gå med på att vi ska fira påsk först.


När man fyller år får man i alla fall paket. Det är Vilya myclet bestämd med och det finns mycket man kan önska sig. Exakt vad hon vill ha i paketen är svårt att bestämma sig för tycker hon och det ändrar sig varje dag.

Hon är just nu ett väldigt stort fan av Paw Patrol och önskar sig allt som har med det att göra. Leksaker, kläder (stl 98/104), strumpor (stl 24), böcker och pussel. Spelar inte så stor roll vad det är sålänge någon av Paw Patrol-valparna är med så tycker hon om det. 

Annat hon tycker om är Peppa Pig/Greta Gris, Mumin, Bamse och Spiderman. Mumin är det hon har mest saker med. Annars är alltid ritböcker, pysselsaker och sånt saker hon tycker om och använder.

Det viktigaste verkar dock inte riktigt vara innehållet i paketet när man fyller år utan att man får paket att öppna och tårta att äta. Det har hon redan beställt en gul tårta med gröna ljus. Vi får se vad hon tycker om sin födelsedag sen.

Over and out!

Kommentera inlägget här :