3 år

Ända sen Vilya föddes har folk runt omkring oss talat om att tiden kommer gå fort. Jepp, det gör den verkligen för idag är det tre år sedan våran lilla prinsessa föddes.


Idag fyller Vilya tre år och jag vet inte riktigt vart dom tre åren har tagit vägen? Tiden ska ju gå fort när man har roligt så det måste vi absolut ha haft dom här tre åren.

Det är så kul att få följa Vilya med allt hon lär sig, allt hon upptäcker och allt roligt hon hittar på. Det är ett litet busfrö vi har här hemma. Hon har alltid något på gång och varje dag säger hon saker som får oss att skratta. Det är rn liten finurlig tjej som absolut har huvudet på skaft. Hon paratar massor, har alltid något att säga. Hon mixar engelska och svenska hej vilt. Kanske inte så konstigt när hon inte ser någon skillnad på språken utan hon bara pratar. Hon tycker om att pyssla och baka, att springa, klättra och cyckla, hon tycker om att sjunga och dans, att leka med sina leksaker och titta på TV. Hon tycker om alla människor hon möter och säger hej till alla hon ser. Att säga hej då när man går hem från förskolan kan ta tid då hon självklart måste säga hej då till ALLA.

Att få vara hennes mamma är absolut bäst. Visst testar hon gränser, busar och säger emot så gått som dagligen men det både hör till och är bra. Hon är bestämd och låter inte någon köra över henne. Ibland en aning för envis kanske men vad ska man göra? Envishet behövs i dagens värld för annars tar man sig ingenstans.

Vi har själklart firat vårt busfrö idag med kalas. Hon fick fika och presenter och när alla paketen var öppnade och gästerna gått sa hon att idag var awesome! Jag tror att hon var nöjd. Hon fick sin gula tårta med gröna ljus som hon önskat sig. Hon fick fina kläder, en praktisk termoflaska med mumin, ritsaker, en liten docka och hela Paw Patrol med buss och allt. Hon ville absolut inte gå och lägga sig för då kunde hon ju inte leka. Tur att det är söndag imorgon och hon får leka hela dagen.



Tack Vilya för att jag får vara din mamma och uppleva världen genom dina ögon. Den är så färgglad, magisk och glad.

Over and out!

Kommentera inlägget här :