Ny säng

Vårt lilla busfrö växer så det knakar och det gör att möblera behöver växa med henne också. Igår satte Kim ihop Vilyas spjälsäng som hon, jag och M var och köpte på IKEA för någon månad sen. Fram tills nu har hon sovit i en vagga men den börjar bli lite för liten för henne då hon fäktar runt en del och även sparkar runt när hon sover. Därför bestämde vi oss för att sätta ihop spjälsängen till henne så att hon får mer plats att sova på.



Ett annat plus är att det finns lådor under hennes säng nu där vi kan ha en del av hennes kläder. Det är inte bara sängen som behöver bli större. Hon behöver snart börja använda sina kläder i storlek 68. Just nu är hon precis mellan storlekarna 62 och 68. Den här lilla tjejen har så mycket kläder att hon redan har en i stort sett komplett garderob i nästa storlek. Det tycker jag är väldigt skönt.

Hon tyckte inte riktigt om att bli nedlagd i den nya sängen för den luktade ju nytt och inte som vanligt. Det ordnade vi med att lägga ner hennes babynest i sängen igen. Vi fick ta upp det ur vaggan för att hon inte riktigt fick plats men i spjälsängen är det inga problem och det luktar vanligt som hon är van vid också. I det sov hon gott hela natten.

Over and out!

Kommentera inlägget här :