Hipp hurra för Kim

Idag är det Kims födelsedag och det ska självklart firas. Världens bästa sambo och finsate pojkvännen man kan ha så att glömma bort hans födelsedag är inte att tala om. (Även om han själv vill just det oftast.) 
 
Av mig fick han lite presenter redan inatt när klockan hade gått över midnatt. Var ju tvungen att avleda honom från misstankar om hans stora present som han skulle få ikväll. Han fick nya ätpinnar och en bok han tittade på när vi var i stan för ett tag sedan. 
 
Idag har jag sen bakat en tårta till honom och iår fick det bli Skyrim-tema på tårtan. Känns som att just spel har blivit ett återkommande tema när det gäller Kims födelsedagstårtor.
 
 
Nu på kvällen kom M och K-M, pappa, Kicki och Oskar och fikade och firade. Kim fick även sin stora present och man kan ju lugnt säga att han blev glad. Han fick nämligen en DXracer-stol som han velat ha hur länge som hellst. Tror aldrig att jag sett honom så glad och uppspelt för en present. Tack alla som var med och bidrog så att han fick sin drömstol.
 
 
Tror att Kim är rätt nöjd med den här födelsedagen faktiskt även om han inte ville fira den från början. 
Grattis än en gång älsklingen, älskar dig!
 
Over and out!

Kommentarer :

#1: M

Så roligt att ge något som någon blir så fantastiskt glad för!
Grattis än en gång, Bästa Kim!! Puss M

skriven

Kommentera inlägget här :