Earth hour

I lördags mellan klockan 20.30 - 21.30 var det Earth hour. Hur många var det som släckte lamporna och stängde av TV/dator och liknande?
 
 
 
Jag gjorde det! Jag tände ljus i hela lägenheten och hade det jättemysigt. Kim jobbade ju så jag hade räknat med en mysig kväll helt själv. Jag gillar att tända ljus och gör det gärna. Det ger liksom ett lugn o hela kroppen att stänga av TV:n och datorn, släcka alla lampor och bara vara. Det är som en sorts meditation för mig. Något man kan behöva i all den stress som vi får stå ut med dagligen. Sen är det skönt att lägga undan telefonen och surfplattan vid ett sånt här tillfälle också. Det ger ett ännu större lugn till och med.
 
Jag trodde ju att jag skulle få en hel kväll hemma ensam men det blev inte riktigt så. Blev glatt överraskad när min kompis R dök upp vid niotiden. Jag visste inte ens att han var hemma i sthlm så det var verkligen inte väntat. Han ringde och babblade om allt och inget som vanligt och rätt som det var sa han bara att jag gärna fick slänga ner nyckeln för det var kallt ute. En glad överraskning som sagt. Satt och snackade ända tills Kim kom hem från jobbet. Fick gå och lägga mig tillsammans med min älskling efter en väldigt händelserik lördag med många roliga människor. Sånt ger mig energi. Bra när man ska spara på den elektriska energin.
 
Over and out!

Kommentarer :

#1: Carro

Wow, vilken underbar ljuslykta!
Jag glömde helt bort att stänga av allt. Jag var mitt uppe i städandet. (Gräsänka och Emma sov).
KRAM

Svar: Visst är den fin. ^^ Hehe ska jag erkänna så höll jag själv på att glömma det och jag hade inte ens något att skylla på. =P Kram
TigerBumbi

skriven

Kommentera inlägget här :