Är det vår nu?

Den senaste veckan har det vart mildare värde och det klagar jag absolut inte över. Man kan vara ute en längre stund utan att låtsas att man en marshmallow och i alla fall jag fryser inte. Visst, jag går fortfarande i min vinterjacka när jag är ute så det kan ju ha något med saken att göra också fast jag säger heldre att det har med varmare väder att göra.


Den här bilden tog jag runt 23 igårkväll innan jag gick och la mig. Inte så illa med nästan 9 plusgrader ute.

Nu är det bara att vänta på den nya vårjackan som är beställd och ta sig igenom april med sitt skumma väder som aldrig riktigt kan bestämma sig för varmt eller kallt. Ser i alla fall fram emot att se naturen vakna till liv igen. Alla fina körbärsblommor som jag har dille på att fotografera t.ex.

Visst är det skönt att det äntligen blivit vår?

Over and out!

Roligt tidsfördriv

Jag har börjat spela ett nytt spel. Eller ja, jag har nog spelat det i någon månad minst nu men jag är fast. Tycker att det är ett riktigt roligt tidsfördriv och det är så simpelt att det inte blir så mycket att fundera över.\n
 
\n
Spelet jag spelar är ett mobilspel som heter Love Nikki och det går ut på att man ska tävla i styling. 

Man samlar på sig kläder och accessoarer i olika kategorier och tävlar mot olika karaktärer. i styling. Du måste hela tiden bygga ut din garderob och det gör man genom att ha tålamod och samla på sig poäng och kläder som du kan omvandla till andra kläder.
 
\n
 

\n
Spelet påminner om gamla klippdockor som jag hade när jag var liten men med mycket mer kläder och nu trillar inte klänningarna av hela tiden heller. Plus att jag hade inte i närheten av lika gulliga och fina kläder som det finns i spelet.
\n
 
\n
Det är kanske inte det mest intelligenskrävande spelet någonsin men jag tycker att det är ett roligt tidsfördriv och jag har nog lagt ner både en och tio timmar på detta spel. Är det någon mer som spelar som jag kan få lägga till som vän i spelet?
\n
 
\n
Over and out!
\n

Taggar: #anime, #lovenikki, #mobilspel;

Böcker i mars

Då har en månad till gått. Ja, nästan en och en halv men jag håller mig till böckerna jag läste i mars i det här inlägget så kommer april i ett senare inlägg. Det är inte så mycket att orda om just nu utan det är bara att gå rakt in på böckerna.


Bok nr 13
 
Carl Philip - Prinsen som inte fick bli kung av Johan T Lindwall
 

 
 
En väldigt rätt fram bok. Den handlar verkligen om det som står i titeln. Det handlar om prins Carl Philip och hans liv från det att han föddes tills förlovningen och bröllopet med Sofia Hellqvist. Jag tycker om att läsa biografier och jag har läst böckerna\n om Victoria och Madeleine av samma författare och det är välskrivna böcker alla tre. Sen hur mycket som verkligen är sanning av det som står i dom är ju en annan historia.
 
 
 
Bok nr 14
 
Den andra kvinnan av Jane Green
 

 
 
Det här är en bok som verkligen belyser relationen mellan en tjej och hennes svärmor. Det är en bok som i alla fall får mig att känna att jag har världens bästa svärmor för boken belyser ett skräckexempel. Eller är det verkligen så dåligt med en svärmor\n som alltid vill vara delaktig? Många svängar hinns med genom sidorna och det går både upp och ner.
 
 
Bok nr 15
 
Babyfeber av Jane Green
 

 
Tre kvinnor på helt olika platser i livet och har helt olika inställning till det här med mammarollen. Den ena har som enda fokus att bli gravid och bli mamma men det ser ut som livet har den planen riktigt. Den andra är mitt uppe i sin karriär och är\n fullt nöjd med det, en oväntad graviditet sätter dock käppar i hjulet. Den tredje är redan gravid när vi träffar henne i boken och ska snart få sitt barn. Det blir en större omställning än hon tror. De här tre kvinnornas liv vävs ihop på olika sätt genom boken.
 
 
Bok nr 16
 
Wings av Aprilynne Pike
 

 
 
Vad skulle du göra om det en dag hade växt fram en enorm blomma på din rygg? Det är just vad som händer Laurel och vi får följa med på hennes resa när hon tar reda på vad det här innebär för både hennes framtid men också hur det påverkar den uppväxt hon\n tror sig haft. Är du säker på att alla du ser runt omkring dig verkligen det dom utger sig för att vara?
 
Over and out!