Helgen

Har ju inte skrivit här på ett par dagar och det beror mest på att jag har haft en massa annat för mig. Har vart ledig nu måndag och tisdag också och det har vart jätteskönt. Två extra dagar att inte göra någonting på. Eller ja det är nog inte riktigt sant men ändå.
 
I lärdags var först Kims mamma, styvpappa och en av hans systrar här och fikade. Alltid lika trevligt att träffa dom. Vi åt kladdkaka och Lotta fick med sig lite ljus och en ljuslykta som jag haft i flera år men aldrig använt. HOppas hon får mer användning av den än vad jag har haft.
 
Sen på kvällen åkte jag hem till Elin och åt middag och firade hennes födelsedag. VI käkade taccos och tårta och hade väldigt trevligt. Grattis ännu en gång Elin.


Superfin tårta som jag inte gjort. God som sjutton var den också.
 
I söndags åkte jag och Kim, tillsammans med pappa och köpte en ny TV. Jag lyckades ju ta död på vår gamla och nu fick vi hjälp med att fixa en ny. Den blev inköpt och sen satte vi upp den på väggen och Kim koplade in allt. Blev super och jag är glad att vi har en TV igen.
 
En Samsung TV och den funkar klockrent.
 
Igår var jag och Kim inne i stan för han skulle hjälpa till och måla om på jobbet. Ja, hans jobb då. Kim jobbar på Bonden Bar inne på Bondegatan på Söder. Igår skulle dom måla över de gamla tapeterna svarta så att några killar ska få måla nya snygga bilder på väggarna sen. Kim och Yaser målade och jag satt och tittade på. Hade kul åt dom när dom missade fläckar och när blommorna på väggen syntes igenom färgen. Hihi.
 
   
 
Idag tog jag ocj KIm tag i vårat sovrum. Vi har pratat om att möblera om och jag behöver ofta lite tid på mig att vänja mig vid en tanke innan jag förändrar någonting. Nu var det alltså dags och jag började och sen gick det av bara farten. Nu har vi gjort om i sovrummet och jag blev riktigt nöjd faktiskt. Det enda som är kvar är att fixa med sänglampan och sen är det helt klart.
 
   
 
Nu vet ni vad jag har haft för mig den här helgen. Vad har ni gjort?
 
Over and out!

Dag 20

Parfymen jag använder
 
Jag använder inte parfym till vardags. På mitt jobb bör man undvika sådant pga allergier och sånt. Ganska smart om vi säger så. Speciellt när jag vet att det alltid finns människor som i stort sett badar i parfym. Nu vet jag ju inte om någon på mitt jobb är en sådan person men i alla fall.
 
När jag väl använder parfym så är det min favorit sen flera år tillbaka. Den heter Pink Sugar och den luktar sockervadd. I alla fall enligt beskrivningen. Enligt Kim luktar den mest vanlij. Jag vet inte riktigt vad jag tycker förutom att jag tycker att den luktar gott. Jag älskar den i alla fall och de få gånger jag använder parfym så är det den.
 
 
Over and out!

Dag 19

Innehållet i min väska
 
Haha den här kategorin tyckte jag var riktigt rolig. Jag vet att vi tjejer kan ha mycket underliga saker i våra väskor och ska jag vara ärlig är jag inte hundra på vad jag har i min väska jämt heller. Tog väskan jag har med mig till jobbet varje dag och kollade innehållet i den. Såhär såg det ut.
 
 
Mina två kalendrar. En för jobbet och en privat.
 
Första hjälpenväska, nässpray och en nässesär med alvedon, vätskeersättning, novalokol och liknande.
 
Jobbnyklar och jobbmobil.
 
Pennor
 
Extra hörlurar
 
En drös gamla kvitton
 
Sånt där alla tjejer bör ha i väskan. Bindor, näsdukar och tamponger.
 
En förpackning med en massa plåster och ja, jag jobbar med barn. Har alla möjliga roliga plåster i den här förpackningen.
 
Hittade ni någonting intressant i min väska? Jag lovar jag har fotat allt som låg i den just nu. Det var ju en del om vi säger så.
 
Over and out!