På tiden?!

Igår gjorde jag något som jag tror verkligen var på tiden. Jag bytte simkort i min mobil. Mitt simkort som jag hade var rätt slitet om vi säger så. Det var ett tag sedan jag fick mitt gamla simkort om vi säger så. Om jag inte minns helt fel så fick jag det någon gång 2006 och det har vart med om att byta mobil ett antal gånger sedan dess. Nu fick jag ett nytt sim från Tele2 utan att ens säga något om vi säger så. Tror att dom håller på att uppgradera sina simkort.


Vad tror ni? Kan ni gissa vilket sim som är vilket?

Jag hoppas att mitt kort kan fungera lite bättre nu och inte glappa lika mycket som det gjort de sista åren.

Over and out!

Choklad!

Min lillebrorfyllde 18 år i helgen och det skulle självklart firas med en tårta. Den här gången blev det en tårta min lillebror själv hjälpte mig att komma på.



Det blev en tårta med hemgjorde chokladbottnar, chokladpudding som fyllning mellan lagren och grädde med kakao. Den bvel dekorerad med chokladsockerpasta och chokladrosor med nogatblad.
Jag blev riktigt nöjd och tårtan blev god. Brorsan gillade den också. Allt utom sockerpastan det vill säga.

Grattis i efterskott Osse!

Over and out!

Nya tavlan

När jag och mamma var ute på våran lilla shoppingdag för ett par veckor sedan hittade jag en tavla som bara var så jag. Föll för den direkt och när jag såg priset på den så kunde jag inte låta bli att köpa den. Tog lite tid för den att komma hem hit, sen få öglor för upphängning och sen till slut hamna på väggen. Idag tog jag tag i projektet och det tog inte lång tid att fästa alltihop och sen få upp den på sovrumsväggen. Jag blev sjukt nöjd!



Tycker att tavlan passar både mig och passar riktigt bra på väggen där den hamnade. det här var verkligen ett lyckat köp får jag lov att säga.

Over and out!