Snart nytt år...

Då var det mindre än 24 timmar kvar av det här året och jag vet inte riktigt om jag ska tycka om det eller ej? Det här året har haft både bra och dåliga bitar. En del väldigt dåliga och en del bättre än jag någonsing kunnat drömma om.

Hur summerar man egentligen ett år? Vad har jag gjort det här året?
Jag skaffade en hund, och det är något jag deffenitivt inte ångrar. Jag har gått ner en massa i vikt och börjar året igen bli bekväm i min egen kropp, inte heller någonting som jag ångrar. Jag har kämpat mig igenom en hel del i skolan och det är jag stolt över. Jag har vart på ett episkt, roligt lajv. Jag har träffat en hel del roliga och intressanta människor.

Det dåliga som har hänt under det här året tycker jag att vi inte pratar om. Vi lägger det bakom oss och glömmer det helt enkelt. Vissa saker är visserligen lättare att lägga bakom sig än andra men oavsett vad man väljer att göra så skriver man aldrig om det i en blogg. Så långt sjunker jag inte.

2009 kanske inte är året som går till historien som mitt bästa år men det kommer inte att vara det sämsta heller. Mitt sämsta år var 2007 för det var året jag förlorade både farfar och farmor. Det året tar priset som det sämsta.

Hoppas att ni allihopa har haft ett bar år. Jag vet att vi alla har både bra och dåliga saker bakom oss i det här året. Jag hoppas att nästa år innehåller fler bra pch positiva händelser för oss allihopa och att ni får en riktigt bra nyårsafton.

Over and out!

Ett projektorprojekt

Idag har min lilla pojke svävat runt på små moln hela dagen tror jag. Han åkte iväg innan jag hade gått upp idag för hans projektor hade kommit. Han var och hämtade den och efter det har han vart borta i elektronikens värld. När han kom hem igen och jag kommit ur sängen så gick vi ut med vovven. Prommenade avslutades med en sväng förbi centrum för att hämta utt ett paket som hade kommit. Det var inte mitt utan pojkens. Det innehöll "Band Hero" (TV-spel om ni undrade).

Efter det så har hela dagen gått åt till att borra hål, skruva upp en rigg för projektorn  och sätta upp en duk. Han har även dragit kabel och koplat ihop allt.


Projektorn uppsatt i sin rigg.


Pojken mäter för uppsättning av duken (+lite smygreklam).


Duken som ska fästas upp i taket.


Allt på plats.

Nu är det bara en massa finjusteringar kvar och sen har pojken fått sitt fina hemmabiosystem. Han har tjatat om det här sedan dagen vi flyttade in här och han har tydligen velat ha det ännu längre än så. Hoppas att han är nöjd nu.

Over and out! 

Ny mobil?

Jag funderar på att skaffa mig en ny mobil. Jag har ju en som funkar helt ok fortfarande men den är inte den bästa och jag tror att jag kommer behöva en ny snart.
Jag vet inte riktigt vad jag ska ha för mobil nästa gång dock. Det finns några som jag har tittat på men det är väldigt svårt att välja om man säger så. Jag har alltid haft en förkärlek till nokiamobilermen nu har det även smugit sig in ett par samsungmiboler i mixen.

Det här är de mobiler jag har tittat på
Nokia 7020
Nokia 3710
Samsung B3310

Jag har inte pengar till någon av dem just nu men det ligger i mina framtidsplaner att spara ihop till en av dessa mobiler. Jag har bara ett litet problem...hur tusan ska jag kunna välja en av dem när jag väl har pengarna?

Over and out!