Morgonträning

Idag gjorde jag något som jag inte gör i vanliga fall. Jag var till Itrim och tränade innan jobbet. Det var lugnt och skönt och väldigt få människor där. Det var inga problem att ta mig upp ur sängen och väskan hade jag vart smart nog att packa redan igårkväll.
 
 
Jag fick i alla fall bevisat att jag inte är en morgonmänniska. Träningspasset idag var nog det jobbigaste jag har gjort på många år. Tror jag håller mig till att träna på kvällarna om jag kan plannera det så. Fast det är ju alltid kul med en utmaning också i och för sig.
 
Jag måste i alla fall få säga att jag är väldigt stolt över mig själv för att jag börjar få in vanan med tre träningspass i veckan nu. Ska lägga till ett joggingpass under helgerna också. Det blir nog toppen.

Uppdatering

Jag lovade att ge er en uppdatering om vikten så den kommer här nu. Var ju på möte på Itrim idag och då är det ju även vägning som gäller. Erkänner att jag var lite nervös men det hade jag inte behövt vara om vi säger så. Resultatet gjorde mig faktiskt rätt nöjd med min insatts.
 
 
Vågen visade att sen förra mötet så har jag gått ner 2,2kg. Det betyder att totalt har jag gått ner 6,2kg dom här veckorna. Det är fullt godkännt i min värld och jag är mycket nöjd med mig själv. Det här gav mig faktiskt en kick och motivationen till att verkligen fortsätta kämpa nu. Det känns lite motigt ibland men då gäller det helt enkelt att fokusera på målet och det här var en riktigt bra hjälp på vägen. Jag gör det här en gång under en begränsad tid och jag tänker göra det rätt så att jag slipper göra om det här någonsin igen.
 
Over and out!

Träningen

Det går frammåt med träningen och vikten. Träningen börjar kännas rolig och det är inte svårt att mottivera sig att gå till Itrim 3ggr i veckan nu. Ett tränigspass på 30min är inte svårt att plannera in och när det ligger så lägligt på vägen från jobbet så blir det ännu lättare.
 
Vikten går nedåt. Jag märker det väldigt mycket när jag helt plötsligt får på mig byxor jag inte har haft på jättelänge. Jag har tillexempel ett par jeans som jag inte ens fick upp över låren när jag började och nu kan jag nästan knäppa dom. Det är inte långt kvar nu. Provade dom senast i lördags och då gick det inte. Måste prova i helgen som kommer igen. Fortsätter det såhär så kommer jag kunna hämta upp mina kassar från källaren till midsommar. Det ser jag fram emot. Ska bli spännande att prova kläderna som jag la ner där för två år sedan.
 
 
 
Imorgon får jag svar på hur mycket mitt tränande har gett också. Imorogn är det möte på Itrim och det innebär ju även en tur upp på vågen. Jag har inte velat ha allt för höga förväntningar utan jag har lagt mina förhoppningar på 1,5-2kg. Har jag blivit av med mer än så blir jag väldigt glad. Lovar att jag talar om hur det går imorgon,
 
Over and out!