Dagarna går...

Jepp, jepp. Dagarna går och jag som skulle lägga upp en bild på tårtan som jag gjorde till min pappa. Det tog lite längre tid än jag räknade med att få upp den men här kommer den i alla fall till slut.

Kan tala om att den där brickan inte är liten direkt utan tårtan blev stor som typ två vanliga tårtor ungefär..om inte lite större. God som tusan var den i alla fall. Den enda som var kritisk var min lillebror och hans kommentar var att det var för lite "frön" på den och att de var för små. (kritik som jag inte riktigt tar åt mig av då "fröna" var det svåraste att få till och jg tyckte jag lyckades helt ypperligt)

På tal om min bror föresten. Han fick möss i födelsedags present, till min pappas stora missnöje. Dock fick han bara ett foto på mössen på sin födelsedag då dom små liven igår blev tre veckor gamla och de bör inte lämna mamma innan fyra veckors ålder. Han får dem om två veckor istället när han kommer hem från sin mormor och morfar.

Men visst är dom söta brorsans små luddtussar?

Nästa onsdag har jag min sista skoldag för den här terminen. Det är en stor tenta. Inte riktigt nått jag ser fram emot men som  en av mina närmaste killpolare säger, det kan inte bli värre än att det går åt helvet och då kan man alltid göra en omtenta. Jag får helt enkelt ta ett djupt andetag och göra mitt bästa. Jag får ju ha mina böcker med mig på tentan så det kan ju inte bli så att jag sitter där och är helt blank i skallen. Det gäller bara att komma på VAD man ska ta med och vad det är man ska försöka få ut av uppgiften. Sen får man inte glömma att refferera korekt också. Vi får helt enkelt hoppas att det går bra.

Imorgon börjar helgen och jag tänker vara fräck nog att inte öppna böckerna och plugga på..Jag har läst en massa i dem redan och jag tror att en liten paus kan göra mig gott så jag kan smälta texterna lite och kanske få ett grepp om vad jag måste reppetera på måndag sen. Önska mig lycka till...

over and out!

schlager?

satt och kollade igenom min gamla blogg på min msn-sida idag och där såg jag att jag hade kommenterat den kvällen när Lordi van schlager-EM så varför inte kommentera lite nu med?
Har ett par små kommentarer att ge.
För det första FEL LÅT VANN! (som vanligt??) kan dom aldrig pricka rätt? Ja, förutom Lordi då.
För det andra, Sverige skickade fel låt. Vi ska inte skicka personer som redan vunnit och som liksom inte har nått nytt att komma med. Vi borde ha skickat Nordman istället. Han hade varit lite mer unik i sammanhanget.
För det tredje, piraterna från Lettland borde vunnit då vi i sverige inte kunde skicka ett vettigt bidrag. (Plus att dom hade energi på scenen och var redigt underhållande och låten sitter garranterat fast i skallen på en.)
För det fjärde; (som min pojke påpekade lite undrande när dte stod klart att Ryssland skulle vinna) hur ska dom göra med all publik som vill åka och titta på det här spktaklet nästa år. För att komma in i ryssland måste man ju typ vara inbjuden eller hur det nu är. Blir lite intressant och se hur dom nu ska lösa det här.

Till något helt annat. Pappa fyllde år idag (igår 24:e maj) Grattis! Bakade en fin "jordgubbstårta" till honom. Lägger upp bild på den imorgon (senare idag)

Sen är det ju morsdag. Grattis alla mammor jag har och känner. Massor med kramar på er.


all for now...over and out

Gamla klasskompisar

Jag kan inte sova! Det är ett faktum från de senaste veckorna. Som tur är har jag inget plugg imorrn så det löser sig. Men men att vara vaken på nätterna ger mig i alla fall en massa extra tid att fundera över saker. I och för sig inget jag direkt led brist på innan men något jag inte tänker klaga på.

Inatt gled funderingarna över på klasskompisar som rubriken svallrar om.
Jag satt och läste en blogg som en gammal klasskomips från Norrköping skriver. Det fick mig att fundera på min tid där nere. Jag bodde där i ungefär att halvår och jag lärde känna en hel del folk. Av dessa har jag idag typ kontakt med en. Det är lite synd för det var trevliga personer. Jag saknar dem allihopa. Jag känner att ag borde försökt hålla kontakten lite bättre än jag gjort. Jag har vart urusel på det. Ibland känns det som att när jag flyttade därifrån så glömde jag bort människorna där nere. Så var det dock inte. Livet här i stockholm drog med mig i en virvel av händelser bara och sen gick tiden utan att jag egentligen märkte nått av det. Trist egentligen.

Ibland funderar jag över vad som hänt med alla gamla klasskompisar som jag haft genom åren. Det är en del om man räknar enda från och med första klass. Vissa vet jag hur det gått för men andra vet jag ingenting om. En klasskompis från högstadiet tror jag bor i Australien och en annan är mamma. En polare från årskurs 4-9 jobbar på Maxi där jag handlar och honom ser jag ibland. En annan gammal kompis är ju tragiskt nog borta för alltid då han omkom för et och ett halvt år sedan. Vissa människor har dock försvunnit på grund av att man helt enkelt bara tappat kontakten med dem. En del hade man visserligen ingen kontakt med ens från början heller.
Jag undrar om man ens minns alla sina gamla klasskompisar.
Vart har alla människorna tagit vägen egentligen? Och vart försvann vännerna man förut umgicks med varje dag?