Jag är beroende

Jepp jag erkänner, jag är beroende.
Fast det är inte så farligt som det låter. Det skulle kunna vara värre då det kunde vart ett beroende av någonting skadligt som cigaretter eller narkotika eller någonting sådant. Det jag är beroende av är en tv-serie.
Det går en ny serie på kanal 5 som heter Gossip Girl och jag är typ besatt.
Den är helt skruvad, naiv och patetisk men jag är såld.

Den handlar om en bunt bortskämda snorungar i New York som bara trasslar till det, hugger varandra i ryggen och är allmänt otrvliga och elaka mot varandra och ändå har jag fastnat.
Sjukt jag vet, men sen är jag en sucker för tv-serier. Jag har följt Dawsons Creek, Gillmore Girls och Young Americans nästan slavinskt i perioder. Serien jag följt har skiftat men det har alltid funnits någon. Nu är det som sagt Gossip Girl. Måste säga att jag älskar kläderna som dom har i serien. Inte alla kanske men det mesta. Jag håller på att bli en såndär skum tjej som faktiskt kan bli helt såld på en väska eller ett par skor. Trodde aldrig att jag skulle bli en sån som var modeintresserad. Fast det betyder ju inte att jag är en modeslav. Har alltid haft och kommer förmodligen alltid också ha min egen stil när det kommer till kläder. Mina skor och väskor är dock ett kapitell för sig. Ett kapitell jag tror jag delar med min mamma och större delen av västvärldens kvinnor.

Ännu en begravning

Jag tycker inte om begravningar!
Fast i och för sig så tror jag inte att någon egentligen gillar det. Idag var det min farmorsom begravdes. Jag kommer att sakna henne. Det slog mig inatt som blixt från klar himmel att hon verligen är borta. Jag kan inte längre ringa henne när jag vill och diskutera olika saker. Fast jag kommer aldrig kunna ringa henne igen. Den här dagen har varit tung och jag är glad att jag hade min älskade pojke som stöd. Annars hade jag inte orkat med den här dagen. Jag trodde att jag skulle bryta ihop under begravningen men jag gjorde inte det. Dock var allt ett enda stort blurr. Jag ville verkligen inte var adär men samtidigt ville jag inte vara någon annan stans heller. En ganska underlig känsla kan jag lova.

Helger

Jag tycker om helger. Då kan man ta det lugnt, göra roliga saker och träffa kompisarna.
Visst kan man göra det även mitt i veckan men det blir inte samma sak då för alla ska hem i tid och upp tidigt på morgonen sen för jobb och skola. Många olika saker helt enkelt.
Helgen är en annan sak för då är man ledig. Det gillar jag. Sen är ju pojken min också ledig och jag tycker om att umgås med honom.

Satt och läste här i bloggen för att se vad jag skrivit om tidigare. HIttade en del om att jag tjatar om att skaffa ett pass. Det har jag fortfarande inte gjort.
Man kanske skule ta tag i det här i vår nu och faktiskt skaffa sig ett pass. Ska jag och pojken kunna åka på våran semester som vi försöker spara ihop till kan det ju vara bra att ha ett pass så att man faktiskt får åka någonstans. Det är lite jobbigt att försöka åka utomlands utan ett pass. I alla fall om man ska flyga från Arlanda. Då är pass ett krav. Vi får se hur det går helt enkelt.