Fler inlägg...

Hur var det nu jag skrev för ett par veckor sedan? Jag skulle försöka bli bättre på det här med att blogga. Jag skulle vara mer aktiv och lägga upp fler inlägg, eller ja i alla fall lägga upp saker lite oftare. En god intention helt klart och när jag skrev det hade jag verkligen planer på att göra exakt det. Som ni helt klart kan se så har inte riktigt det löftet infirats. Den här gången kan jag heller inte skylla på att livet i övrigt kommit emellan. Jag har inte haft så mycket annat för mig än att jobba och sova. 


Nu gäller dock nya tag igen. Jag har en del inlägg på g och planen är att lägga upp dom här i veckan. Sprida ut dom lite så att inte alla kommer på en och samma dag. Det är lite blandad kompott av nya inköp, roliga saker jag gjort och lite allmän vardag helt enkelt. 

Jag brukar annars oftast skriva inläggen direkt när jag ska lägga upp dom (om jag inte använder mig av tidsinställda inlägg) men jag ska testa att göra som många andra bloggare verkar göra. Skriva inlägg i förväg och sen lägga ut dom ett efter ett när det passar. Ska testa det upplägget lite mer här framöver. Självklart funkar inte det alltid med inlägg som handlar om saker jag gjort då det är mer här och nu men en del går att skriva om och lägga på sparhögen. 

2017 ska bli ett år när jag kommer igång med min blogg igen och faktiskt använder den. Den fyller ju ändå 10år nu i sommar så varför inte.

Over and out!

Hundvakt

Förra helgen var jag och Kim hundvakt till Yvettes söta vovve Rosso. Alltid lika myskgt att få ha en vovve hemma. Både jag och Kim skulle ju vilja ha en hund men vi kan inte det just nu. Eller ja, egentligen kan vi ju det nu då Kim inte har något job och är hemma hela dagarna men det blir svårt sen när han väl får ett jobb. Näst bästa då är ju helt klart att vara hundvakt lite då och då.
 
 
Fick ett väldigt gulligt och underhållande sällskap ut på morgonprommenad på lördagen. Rosso ansåg att självklart skulle det rullas i snön ungefär var hundrade meter. Det bästa var när han fick för sig att rulla sig i snön mitt på en liten gångstig och det kom två personer bakom oss som suckade och blängde en massa på mig och Rosso då dom var tvugna att ta två steg åt sidan och gå runt oss. Jag skrattade gått åt att Rosso bara fnös och rullade på i snön. 
 
 
Utöver prommenader tyckte Rosso att helgen skulle spenderas sovandes på våra mattor. Antingen den i sovrummet, den vid matbordet eller på sin egen filt i vardagsrummet. Han flyttade runt beroende på vart Kim var någonstans. När han väl hittat rätt matta för tillfället så somnade han och låg där och snarkade tills någon av oss gjorde något intressant som absolut skulle kollas. 
 
Helt klart ett mysigt helgsällskap med andra ord.
 
Over and out!

Ny borste

Jag köpte en ny hårborste här för någon vecka sedan. Inte en sådär jättestor sak kan man ju tycka. Om man inte är som jag som envisas med att ha midjelångt hår trotts att man är håröm som sjutton. Jag har altid haft problem med just borstar och sånt. Mitt hår har en förmåga att alltid trassla ihop sig oavsett vad jag gör, ifall jag inte har det uppsatt i knut eller flätor.
 
 
Med alla mina tidigare borstar så har det vart ett krig varenda morgon för att reda ut håret. Det har vart både smärtsamt och tagit lång tid. Det är därför jag är så glad över den här nya borsten. Helt plötsligt så går det lätt att reda ut håret utan en massa trasslande och bråkande. Tiden det tar för mig att reda ut mitt hår på morgonen har helt plötsligt krympt. Får erkänna att jag är grymt nöjd med den här borsten.
 
Det är en borste som både reder ut och som ger glans samtidigt och jag köpte min borste på Glitter, tror att dom går att får tag på lite över allt.
 
Over and out!