Stolt

Jag berättade ju om mitt lilla bakslag på vågen här om dagen. Jag vägrar tro på att det inte fungerar med att cykla. Det bara måste fungera. Visst jag försöker ju även äta vettigare och det är inga problem, det är inte så svårt tycker jag.

I alla fall, tillbaka till cyklingen. Jag har bestämt mig för att cykla en mil om dagen och jag ska hålla mig under en halvtimme tidsmässigt. Idag slog jag min egen personliga tid. Jag är så stolt över mig själv. Jag cyklade en mil på 26,38 miuter. yey!

over and out!

Baby på vift

Igår skulle jag kolla mina små busiga musbäbisar. Jag tog upp dem och satte dem i i en korg så dom inte skulle försvinna. Men jag tyckte att det var någon bäbis som saknades. Jag räknade dem och min sambo räknade dem. De var bara elva. En var spårlöst försvunnen! Stort mysterium. Vi kollade runt lite men hittade ingenting. Vi visste ju inte om den hade rymt eller om den hade försvunnit precis som den lilla nummer tretton som bara var borta en morgon.

Nu ikväll satt vi och pratade om den lilla och funderade på vart den kunde ha försvunnit. Hade den lyckats ta sig ut ur buren kunde den ju vara vart som helst. En liten mus i en stor lägenhet. Lycka till att hitta den liksom.

Av en händelse bestämde jag mig för att titta bakom tv-bänken. Förra gången en liten bäbis rymde för mig så satt den ju där bakom. Jag såg först inget mer än sladdar. Sen vart det nått som rörde sig. En av dammtussarna sprang iväg över golvet och den hade svans. Den lilla rymlingen var hittad. Nu skulle vi bara fånga den också. Det tog en liten stund och vi fik krypa omkring under soffan och lysa med ficklampa men nu är den lilla busungen tillbaka i buren med mamma, faster och syskonen.
Den lilla busen har vart på rymmen i mer än ett dygn. Tror matskålen var första destinationen när den kom hem till buren igen.
Slutet gott allting gott i alla fall.

over and out!

Besvikelse

Jag ställde mig på vågen idag. Första gången på tio dagar. Trodde att jag skulle få en trevlig överaskning.
Det fick jag ju inte kan man lugnt säga. Jag var tillbaka på utgångsvikten 84,5kg.
Jag förstår inte hur. Jag kan fortfarande ha klänningen som jag köpte i storlek 42 men vikten gör mig väldigt konfunderad.
Vad tusan gör jag för fel liksom? Jag trodde att det skulle funka med min cykling men det blev ju inte riktigt som jag trodde. Får kämpa vidare ett tag till. Jag hoppas att det vänder snart.

over and out!