Färdigpackat

Nu har jag packat färdigt inför våran resa ner till Gbg imorgon. Är nästan lite imponerad över min egen förmåga att få ner mycket saker i min lilla väska. Köpte en fin ryggsäck/kabinväska för någon månad sedan och nu är det dags för premiärturen med den.

Har också packat Harleys mat och saker. Saknas bara matskålen och måttet till maten och sen är hans saker också packade. Han tycker att det ska bli jättespännande att ge sig ut på äventyr och få träffa nya hundkompisar. Vi har ju vart nere i Gbg förut men han har inte fått fälja med och han tycker alltid vi luktat väldigt intressant när vi kommit hem.

Blir en hel del saker att släpa på imorgon till jobbet men men det får gå det också. Blir min kabinryggsäck, Harleys väska, Dataryggan och kameraväskan. Kommer känna mig lite smått som en packåsna om vi säger så. Har dock inget annat allternativ. Håller bara tummarna att det inte regnar. Sen löser sig resten.



Over and out!

Djurplågare

Jag är tydligen tillsammans med en djurplågare. I alla fall om man ska tro en av mina grannar. Vi var ute på kvällsprommis och kom tillbaka hem till huset och tanten var ute. Hon sa hej till oss och sen ropade och typ på Harley. Älsklingen sa till Harley att inte gå någonstans utan att han skulle stanna. Han gjorde det men tanten blev sur och sa "får man inte hälsa?" och lockade sen på Harley igen. Då sa Tias stanna samtidigt som han satte upp foten framför Harley så att han stannade.

Då fick tanten spel och började skrika att Tias var en djurplågare och man satte deffenitivt inte upp foten mot en hund sådär och jag skulle göra slut med honom direkt och Harley skulle bita honom och en lång harrang av såndat kom flygande. Behöver jag säga att vi inte orkade ge oss in i någon diskussion utan gick helt sonika in bara utan att svara.

Någon timme efter det här hände fick vi ett fint litet vykort i brevlådan.

Det var adresserat till Djurplågaren och det som stod på baksidan var "Är du arg på mig plåga eller straffa ej hunden."

Älsklingen gick då ner för att prata med tanten men hon bara fräste åt honom att hunden borde fått hälsa och Tias försökte då förklara att Harley får hälsa om vi säger till honom det och inte annars. Då blev hon sur och sa att hon minsann kan se på en människa om den är djurplågare och att det går ju inte att prata med idioter.

Jag tror inte att tanten tycker om oss längre. Av en anledning som är rena lögnen också. Man ska faktiskt fråga ägaren om det är ok att hälsa på en hund innan man kallar på den. Är alltid upp till ägaren att bestämma om hunden får hälsa på en person eller ej. Man vill ju inte att dom ska springa fram till varenda människa dom ser för att hälsa hela tiden. Knäpp tant.

Over and out!

Dom lever?!

Jag köpte blommor förra veckan och jag har verkligen försökt det här med att hålla liv i dom. Det är rosor så dom har fått hett vatten och sockerbitar. Jag har snittat om skälkarna en gång så dom kunde dricka vatten bättre och jag har ställt ut dom på balkongen varje natt. Tro det eller ej men det verkar som att det funkat. Dom lever nämligen fortfarande.


Jag som alltid brukar lyckas med konststycket att ta livet av sånna här blommor på en eller två dagar. Imorgon har dom levt en hel vecka hemma hos mig. Tror att det är personligt rekord faktiskt.

Det här betyder dock inte att jag har några planer på att utöka mitt bestånd av permanenta blommor här hemma. Nej, det får räcka bra med min bambu och min lilla kaktus.

Over and out!