Bio

I söndags var jag, Tias, Grähs, Fanny och Basse och kollade på bio. Filmen för kvällen blev den nya Narnia-filmen i 3D. För sörsta gången hade jag mina vanliga glasögon på mig under 3D-glasögonen och nu såg jag ju faktiskt effekterna. Fast jag förstår fortfarande inte riktigt varför det är så mycket snack om 3D. Det blev ett djup i bilden, ja visst, men det var inget direkt speciellt. Nej, jag är inte direkt såld på det här med 3D. Vanliga filmer funkar helt utmärkt om du frågar mig.

Narnia var i alla fall helt klart sevärd. Kändes som att det hände rätt lite dock. Boken har massor med mer händelser som dom inte tog med. Visst, det förstår jag också att man inte kan filma exakt utefter en bok men jag tyckte ändå att dom missade vissa saker som hade kkunnat göra filmen ännu mer sevärd. Det var i alla fall en trevlig biostund och jag klagar inte.


Efter filmen fick Tias en fin liten samling med 3D-glasögon...han ser dock inte så nöjd ut. Han kanske hade behövt några fler?

Over and out!

Jullov

Jag har ju inte själv jullov utan jag jobbar nu i mellandagarna. Barnen som är här under jullovet behöver i alla fall inte lida av personalbrist om vi säger så. Just nu har vi 6 barn här och vi är tre pedagoger. Två barn per pedagog finns det inget att klaga på om vi säger så.

Jag önskar att vi hade ungefär lika mycket personal i vanliga fall. Tänk vad underbart för både barn och personal om vi hade klasser som var ungefär 10-12 barn i varje klass och två pedagoger till varje klass. Det skulle ju vara ett drömscenario. Jag vet att det aldrig kommer bli så men man kan ju få drömma.

Over and out!

God Jul

Jag tror inte att det blir något bloggande för mig imorgon då hela dagen är fulltecknad. Därför tänkte jag passa på att önska er allihopa en riktigt god jul. Hoppas att ni allihopa får en riktigt mysig dag imorgon och att det blir en bra jul över huvud taget.



Jag och Harley sänder er massor av varma julkramar.

Over and out!