Sommar

Nu är det verkligen sommar. Vi har haft skolavslutning på jobbet och sjungit "den blomstertid nu kommer", det har även vart midsommar och den firades i år hemma hos Nicke och Petra med trevligt sällskap och en massa god mat.
 
En annan sak som verkligen visar att det är sommar just nu är alla blommor som finns överallt just nu. Jag är ju som jag är och kan självklart inte låta bli att leka fotograf när jag hittar fina blommor. Det har blivit både ett och tre foton nu de sista veckorna. Här är några.
 
        
 
        
 
        
 
    
 
 
Det finns alltid någonting att fotografera under varje årstid och just under sommaren så blir det väldigt många blommor för mig. Vad fotograferar ni mest under sommaren?
 
Over and out!
 

Omorganisera

Jag köpte ju en ny garderob för någon månad sen och nu har jag hunnit bo in mig i den. Jag har lyckats organisera in alla mina kläder så att dom får bra plats. 

Något som har vart lite av en funderare för mig har dock alla mina t-shirts. Visst har dom utan problem fått plats i sin låda och så men jag har fått gräva runt rätt mycket varje morgon för att hitta just den där t-shirten som jag vill ha. (Dagens i-landsproblem, jag vet.) Igår kväll fick jag ett infall och bestämde mig för att organisera om min låda med t-shirts. Sagt och gjort så lyfte jag ur alla ur lådan, satte mig och vek om alla så att jag kunde ställa dom upp liksom på högkant och stoppade ner dom igen. 
 
 
Nu känns lådan mycket mer överskådlig och jag kan lätt hitta just den t-shirt som jag letar efter. Känns alltid lika bra när man organiserat om någonting och det blev sådär bra som man hoppades på från början.
 
Jag vet att det här förmodligen inte är det roligaste blogginlägget man kan läsa men det jag skriver om här är min vardag. Ibland händer det spännande och roliga saker och ibland gör jag inget mer spännande än organiserar om i min garderob. Kan vissa youtubers få hur många visningar som hellst när dom vloggar om att städa garderoben så kan ju jag skriva om min omorganisering också.
 
Over and out!

Nygammal favvo

Jag har återupptäckt en nygammal favorit idag.
 
Jag blir rätt torr när jag duschat och behöver därför smörja in mig. Inget konstigt med det då de flesta behöver göra det. Jag tycker dock inte om att göra det för det blir kladdigt och jag tycker att hudlotion är rinnigt ocg gegigt. Ingen höjdare och därför hoppar jag oftast över det. Det går det med förstås men det bästa är ju ändå att smörja in sig.
 
Därför blev jag superglad när jag för några år sedan upptäckte bodybutter. Det är visserligen rätt kladdigt men det går lätt in i huden och det är absolut inte rinnigt. De bästa bodybutters som jag testat har vart dom från Bodyshop- Deras luktar även supergott tycker jag. I alla fall dom som luktar frukt.
 
Idag var jag och Kim en sväng till Farsta C och kollade runt och då var jag in på Bodyshop och köpte tre små burkar med deras bodybutter. (Det var 3 för 2 så varför inte) Jga har nämligen kommit på att jag inte hinner använda upp allt i deras stora burkar innan man märker att det börjar bli dåligt. Man ska använda burken inom ett år från öppningen. Därför valde jag tre små burkar den här gången och så får vi se om det går bättre.
 
HIttade tre stycken jag tyckte luktade supergott. Jordgubb, Pink grapefruit och Virgin Mojito.
 
 
Har ni några favoriter när det kommer till bodybutter och liknande?
 
Over and out!
Taggar: #bodyshop;