Happy Halloween!

 
Vill bara passa på att önska er alla en trevlig halloween. Nu är det ju bara en timme kvar av den riktiga halloween men i alla fall. Gissar att många som firar halloween faktiskt firar även i helgen. Till er andra önskar jag helt enkelt en trevlig All helgona och hoppas att ni får en fin helg. Själv har jag en fullpackad helg framför mig så jag lär inte höra av mig förens tidigast på söndag igen. ^^
 
Over and out!

Syfestivalen

Jag var ju iväg på syfestivalen på Älvsjömässan i lördags. De t blev aldrig någon rapport därifrån för jag var så trött när jag kom hem, söndagen gick åt till annat och sen har veckan bara flutit på.
 
Hade i alla fall en riktigt rolig dag tillsammans med Nina och hennes mamma. Det var massor av folk och en hel del utställare också. Vi hittade garn, tyg, pärlor, broderier och allt som hör till. Det var tidvis för mycket folk för att man skulle kunna titta på saker ordentligt men det funkade i alla fall. Spenderade nog en sådär fem timmar där i alla fall och jag hade verkligen kul. Den här mässan blir det deffinitivt ett nytt besök på nästa år igen.
 
Mycket folk och nästan bara tjejer, kvinnor, tanter, osv.
 
Det fanns massor att titta på och självklart massor att köpa också. Det är ju ingen mening med en mässa om sömnade och smyckestillverkning om man inte kan handla. Min plånbok överlevde men blev nog en aning tunnare. Kom hem med en del roliga saker om vi säger så.
 
Kom hem med en hel del roligt garn att virka med. Jag har snart så många handledsvärmare att jag kan byta varje vecka hela vintern ut. Kanske dax att hitta något nytt att virka?
 
Sen blev det ock några band och annat till snygga armband. Lite svårt att förklara hur dom ser ut men jag lovar att fixa bilder när jag gjort klart ett så att ni får se. Dom kommer bli supersnygga.
 
Jag hade alltså en riktigt roliga dag och jag har redan hunnit virka en hel del av det nya garnet men inte fixat med armbanden ännu. Jag ser redan nu fram emot nästa år.
 
Over and out!

Höstlov

På mitt jobb har ungarna den här veckan höstlov. Det betyder att det är fritids hela veckan och vi har försökt hitta på olika saker för att låta ungarna ha kul. Då det är halloween den här veckan också har mycket av tiden gått i det tecknet. Vi har pysslat, målat, ritat, tittat på film och haft disco. Jag tror att det har vart och kommer att vara även i morgon en helt ok vecka även om man vart på fritids.
 
I matsalen har vi haft fina pumpor.
 
Uppe hos oss gjorde vi ljuslyktspumpor.
 
Imorgon är det fredag och sista dagen på lovfritids. Dt har vart en innehållsrik vecka och jag har haft kul även om det har vart en hel del att göra. Jag tror att ungarna också har haft kul då dom hållt igång hela tiden. Imorgon avslutar vi veckan med en lugn filmfredag. Så har vi höstlov på itt jobb. ^^
 
Over and out!