Magnoliaträd

Nu tror jag faktiskt att våren är påväg på allvar. När jag gick hem från jobbet igår stoppade jag ner mössan i väskan och jackan fick vara öppen. Det var varmt och skönt ute och inte ens jag kunde säga att jag frös.

På vägen från jobbet till pendeln går jag genom en liten park och där stod några fina magnoliaträd och blommade. Jag var helt enkelt tvungen att ta fram kameran och ta några bilder. Nu känns det verkligen som att våren är här på riktigt.


Idag blev det till att gå ner i källaren och hämta upp utemöblerna också. Det blev frukost på balkongen då solen låg på där och det var riktigt varmt och skönt. Vill fixa till lite där ute och göra det riktigt mysigt och fint där. Kanske dax att köpa någon sorts dynor till stolarna kanske? Har ju ändå haft möblerna sen 2006 så det kanske är på tiden.

Over and out!

Vår?

Jag börjar fundera på om det verkligen blir någon vår i år? Det var varmt och skönt ett litet tag men sen har den där värmen lyst med sin frånvaro. Man märker ganska mycket av det när man som jag måste vara ute på jobbet. Jag längtar till lite mer värme och att löven på träden börjar slå ut. Jag längtar tills det att körsbärsträden i Kungsträdgården blommar och man kan åka in och fota dom.

Det är dock inte bara grått och trisst ute utan det finns små ljusglimtar, små färgklickar som sticker upp ur allt det grå och bruna som världen består av just nu.


Hittade dessa när jag och Harley var ute på en av våra prommenader. Man blir glad när man hittar sånna här små skönheter bland alla torra löv. Då får man tillbaka hoppet om att våren kanske är påväg trotts allt.

Over and out!

Boktips

Läste i veckan ut en bok av en av mina favoritförfattare, Marian Keyes. Har haft boken stående i bokhyllan ett bra tag och hade fått för mig att jag redan hade läst den men icke. Tyckte att det var dax att läsa den nu och jag ångrar inte att jag gjorde det.

Boken heter En förtjusande man och den är som sagt skriven av Marian Keyes.


Boken handlar om fyra tjejer som genom en man är länkade till varandra. Boken är skriven ur de olika tjejernas perspektiv i olika avsnitt. Det tar upp ett mycket viktigt ämne på ett kommiskt och lättförståeligt sätt. Man flyttar sig lätt mellan de olika tjejerna och följer deras tänker och upplevelser utan problem.
Vad gör man egentligen när en högt uppsatt politiker och svärmorsdröm inte riktigt är den han utger sig för att vara och man är skrämd till tystnad om hans mörka hemlighet?

Over and out!