Sista dagen

Igår var sista dagen på jobbet inför semestern och i år har jag verkligen sett fram emot att få vara ledig. Det ska bli skönt med en hel månad av vila och inte behöva tänka på jobbet en enda sekund. Hade nästan glömt bort hur viktigt det är att faktiskt få varva ner och inte göra någonting speciellt ett tag ibland. Det här blir min längsta ledighet sen jag pluggade och det ska bli riktigt skönt. Har svarat på frågan ett par gånger nu också, vad ska du göra på semestern? Det blir Grekland och Gotland för min del. Förutom det blir det massa tid hemma med att bara ta det lugnt, träna, titta på filmer och serier och läsa en massa bra böcker. Jag kommer verkligen njuta av dom här veckorna och riktigt vila ut. Tror jag behöver det om vi säger så.
 
Kommer inte sakna tidiga mornar här den närmaste månaden.
 
Over and out!

Värme

Den senaste veckan har vart helt underbar om ni frågar mig. Jag har nämligen sluppit frysa. Ni som känner mig vet att jag kan frysa även om normala människor tycker att det är varmt. Mina kollegor på jobbet brukar ha ganska roligt åt mig i och med att jag ganska ofta har dubbla tröjor på mig även när de flesta sitter ute i t-shirt.
 
Den här veckan som har passerat har dock vart underbart varm och jag har njutit av varenda sekund av den. Det enda jag har frusit av de här dagarna har bara vart solfrossa. Tror att det är dax för mig att hålla mig i skuggan en del kommande vecka. Grekland i mitten av Juli kan inte betyda annat än sol och värme. Tur för mig att det även är varmt i skuggan.
 
Is är en väldigt bra vänn i den här värmen.
 
Over and out!

Nördkväll

Igår hade vi en riktigt rolig kväll här hemma med film, pizza, en massa babbel och TPspelande. En riktigt bra lördagkväll om ni frågar mig och det här är min blogg så det bör ju vara det som räknas. ^_~
 
 
Jag älskar TP och jag har ett antal olika versioner om vi säger så. Igår blev det min favvo, den digitala versionen. Den där man kan välja kategorierna själv och igår blev det bara en massa olika nördkategorier. Det var sf- och fantasyfilm, nordisk mytologi, Tolkien och animerad film bland annat. Måste ju erkänna att det var jättekul men jag tycker synd om Elin. Det var inte riktigt hennes kategorier på frågor om vi säger så.
 
Tack allihopa för en riktigt rolig kväll. Ni är bäst!
 
Over and out!