Lite mys i höstmörkret

Ikväll fick jag ett pysselryck. Inte pyssel som i att sitta och skapa saker utan pyssel som i att fixa lite här hemma. Jag bestämde mig för att om det börjar kännas som höst ute är det nog bäst att låta det bli höst inne också. Jag rotade runt i mina skåp här hemma och plockade fram mina höstljuslyktor. Jag har massor av ljus och ljuslyktor och jag byter oftast ut dom för de olika årstiderna och högtiderna som jag firar. Det blir liksom mysigare hemma på det viset.
 
Det här är vad jag rotade fram ur mina gömmor ikväll och placerade ut på olika ställen i min mysiga lägenhet.
 
Äppelformat ljus
 
Lykta med lövsiluetter. (En personlig favorit)
 
Mina lövlyktor som verkligen skapar en mysig höstkänsla.
 
Sen självklart mina New York-lyktor som jag fixade förra veckan. Kanske inte direkt det mest höstiga men dom passar in i mitt stående tema här hemma.
 
Jag är riktigt nöjd med resultatet i alla fall. Nu får hösten och mörkret gärna komma för nu är jag redo.
 
Over and out!

Helg i dalarna

Helgen som just passerade spenderade jag med familjen I Avesta, dalarna. Var hemma hos mormor och morfar och firade mormors födelsedag. Hon fyllde år i fredags och det skulle självklart firas med tårta.
 
 
Min morfar och min mormor. Älskar dom och jag har så otroligt många fina minnen tillsammans med dom båda två. Min barndom och mitt liv hade inte vart det samma utan dom.
 
Min mammas sida av min familj är inte klok. Det fick jag bevisat mer än en gång den här helgen. Jag tycker dock att det är ganska skönt att veta för det betyder att jag inte är ensam med att vara lite egen. Vi hade riktigt kul under helgen och det var flera gånger mina magmuskler fick en rejäl omgång.
 
Roger, Lasse, Sandra, Moster Carina, morfar som går iväg och så mormor.
 
Mammas magmuskler fick nog också en hel del träning. Vi garvade en hel del. För alla inblandade så får jag bjuda på ett klassiskt citat "Jag måste ha någonting i colan".
 
Tack allihopa för en jättemysig helg.
 
Over and out!
 
 

Rondellhund?

Såg en ganska gullig sak när jag var ute på min motionsprommenad tidigare ikväll. Jag tror att ni alla har hört talas om fenomenet rondellhundar som var väldigt inne för ett par år sedan. Då stog det olika vovvar i var och var annan rondell. Dom dyker fortfarande upp ibland och för det mesta är det en hemmasnickrade vovvar som prydder gräsmatten mitt i rondellen.
 
Här där jag bor verkar det dock som att hundar är lite för snabba. Här har vi istället rondellsniglar.
 
 
Måste vara en äkta racersnigel men extra turbo. Glad var den i alla fall...och söt. Undrar om det här är en ny trend som kommer sprida sig? Vad tror ni?
 
Over and out!