Ingen vanlig dag.

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det nämligen min älskade Kims födelsedag. Idag blir han 30år och han fick sin önskan uppfylld, att inte fira den alls utan att jobba. (Tur att vi firade våra födelsedagar tillsammans redan i juni.) Jag hoppas att han har en bra dag i alla fall och att han och hans kollegor inte blir allt för dränkta i regn.
 
Jag är så glad att jag har Kim i mitt liv och jag är glad att jag får tillfällen att fira honom. (Även om han hellst låter bli det där med att fira.) Jag är otroligt tacksam att jag får dela mitt liv tillsammans med honom. Han gör mig så glad och han får mig att verkligen växa som person och tro på mig själv. Han finns där och stöttar, uppmuntrar, tröstar och allt det där som man vill att ens partner ska göra för en. Jag bara hoppas att jag kan göra detsamma för honom.
 
Idag är det Kims dag och även om han inte är hemma för tillfället så är det här hans dag och den tänker ja se till att den blir firad ordentligt den med. (Lite i efterhand men det gör inget.)
 
Grattis till dig min älskling.
Älskar dig <3
 
Over and out!

Ny kalender

Idag fick jag hem min nya kalender. Min gamla tar snart slut och jag letade efter en ny här för någon vecka sedan. Inte det lättaste om vi säger så. Jag är kräsen och de sista åren tycker jag inte att jag hittat någon som är sådär jättesnygg. I år var det värre än vanligt. Tidigare år har jag i alla fall hittat någon kalender jag tyckt vart om och gjort den mer personlig med lite klistermärken och liknande. I år hittade jag verkligen ingenting. Jag hittade ett par som var ok men då var det en hel del fel på insdian istället. Jag gillade inte layouten på insidan eller så saknade jag delar som jag verkligen vill ha.
 
Jag gnällde en del över detta uppenbara I-lansproblem en stund tills jag kom på att jag förmodligen skulle kunna beställa en schyst kalender på nätet. Mycket riktigt! Jag hittade www.personligalmanacka.se. Där kunde jag fixa min egen kalender exakt som jag ville ha den och göra den så personlig som jag ville. Perfekt!
 
Idag när jag kom hem låg den i brevlådan och väntade på mig. Spännande att öppna paketet och se hur slutresultatet blev. Jag måste erkänna att jag blev glatt överraskad hur bra den verkligen blev i slutänden. Jag är minst sagt nöjd.
 
 
Framsidan
 
 
Baksidan
 
Såhär ser den ut på insidan
 
Vill man han en personlig kalender där man själv får välja exakt hur den ska se ut så rekommenderar jag absolut att köpa härifrån. Kommer i alla fall jag göra nästa år med.
 
Over and out!

Lever!

Hej hallå där allihop. Tänkte bara meddela att jag fortfarande lever. Jag har inte försvunnit eller tuppat av i värmen som vi hade förra veckan. Det har bara vart mycket på jobbet och jag har vart helt slut när jag kommit hem. Datorn har helt enkelt fått stå avstängd och jag har inte orkat engagera mig i någonting direkt. Har mest bara tagit det lugnt och gjort det som fallit mig in. (Vilket inte vart direkt mycket)
 
Något som verkligen påverkade min energinivå har vart värmen som kom från ingenstans. Jag mår inte bra när temperaturen kryper upp över 25grader. Då vill jag hellst av allt bara lägga mig i skuggans någonstans där det möjligtvis är lite svalare och sova. Vill inte röra mig.
 
 
Nu har det blivit en aning svalare och det tackar jag för. Nu kan jag sova lite bättre på nätterna och det är minst sagt välbehövligt. Orkade ta mig till Itrim och träna igår också. Det var skönt. Svetten bokstavligt talat rann om mig när jag var klar med mitt pass där om vi säger så. Det är då jag verkligen känner att träningen ger någonting.
Nu får vi se hur mycket jag orkar blogga här framöver men det kommer komma lite inlägg när jag orkar och känner för det. Ni får helt enkelt ha lite tålamod med mig nu under sommaren.
 
Over and out!