Happy Halloween!

Idag är det Halloween, även om vi här i Sverige brukar föredra att fira det på fredag i samband med allhelgona-helgen. Det stämmer dock inte riktigt om man ska vara petig. Halloween som vi firar det kommer från USA där det är en smått kommersiell högtid men från början stammar den här högtiden från det keltiska nyåret och högtiden som kallades Samhain. Allhelgona är dock en kristen högtid och ska inte blandas ihop med Halloween. Aja nog av historielektionen nu.Det jag ville med det här svamliga inlägget var i alla fall bara att önska er alla en riktigt Happy Halloween!Over and out!

Ljus!

Igår kom alla fina ljus som bestäldes på ljuspartyt.Det är alltid lika kul att packa upp och se vad alla har köpt. Sen luktar det väldigt gott också. Hela lägenheten luktade partylite igår när jag sorterade upp allt i kassar.Det roligaste är nog att kolla in sina egna saker sen när man är klar dock. Måste ju säga att jag var ytterst nöjd. Ska visa upp allt här i bloggen efterhand jag lovar.Nu ska jag bara dela ut alla ljus också. Hihi!Over and out!

Fredagsfika

På jobbet har vi en trevlig tradition med fredagsfika. Efter mycket jobb, hög ljudnivå och en hel del stress behöver man något gott att avsluta veckan med. Vi turas om att ordna med något fika som man kan njuta av under dagen. I fredags blev vi bjudna på mumsig kladdkaka och goda kakor. Det var minst sagt uppskattat. Fast det är alltid fikan på fredagarna. En god traditon med andra ord.Over and out!