Grattis!

Satt och kollade igenom lite gamla inlägg här i bloggen och fick för mig att kolla när jag startade bloggandet här på blogg.se egentligen. Räknade ut att i onsdags fyllde min blogg hela 5år. Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker i alla fall att det är ganska mycket. Jag hade nog inte tippat på så många år om någon frågat mig hur länge jag har bloggat.
 
Den här bloggen har följt med genom en hel del. Både med och motgångar, positiva och negativa saker och jag har i vissa perioder vart bättre på att skriva än andra. Det har gått upp och ner med antalet inlägg och aktivitet här men jag har alltid fortsatt och det kommer jag göra även i framtiden.
 
Det här är någonting jag faktiskt tycker om att göra och om jag tittar på min besökshistorik så ser det ut som att det i alla fall finns några personer som tycker att det är värt att läsa det jag skriver också.
 
Hittar ingen direkt passande bild till det här inlägget så ni får klara er med enbart text idag.
 Återkommer med mina bildinlägg snart jag lovar.
 
Tills dess, hipp hipp hurra för dig min kära blogg.
 
Over and out!

Sötaste presenten

Vi hade skolavslutning på jobbet igår och jag fick blommor, choklad och doftljus av barnen och föräldrarna i klassen där jag jobbat under året. Dom var hur gulliga som helst. Jag blev riktigt rörd. Väntar mig aldrig något för det jobb jag gör. Det är kul i alla fall.

Fick i alla fall också ett jättegulligt halsband som tack som jag bara är tvungen att visa upp. det kunde inte vart mer mig och jag blev verkligen rörd och jätteglad.

Det var verkligen ett jättegulligt halsband och det är lugnt en ny favorit. Kommer bli väl använt om vi säger så.

Over and out!

Ljus

Idag fick jag hem ljusen som beställdes på mitt ljusparty som jag hade för snart två veckor sedan. Alltid lika spännande att få hem en sån kartong och packa upp den och se vad alla har beställt. Den här gången var kartongen inte allt för stor i alla fall. Har ju haft ljuspartyn när jag fått hem två fullpackade stora flyttkartonger. Nu var det bara en liten kratong emn det finns desto mer i den.


Hoppas att alla blir nöjda med det dom köpt.
För er som missade mitt ljusparty den här gången får en ny chans i höst. Har redan planerat in ett nytt ljusparty i höst i slutet av oktober. Jag har inget datum just nu men det kommer jag lovar.
Tack ni som kom i alla fall. Det var riktigt kul.

Over and out!