Dag 28

Posta den senaste bilden på mig själv.
 
Det här är en bild jag bjuder på. Det är en bild från nu ikväll när jag blev klar med ett virkprojekt som jag hållt på med i två månader (men mycket annat emellan) och jag ville se om det passade och hur det satt. Som sagt bjuder på mig själv med den här bilden.
 
 
Det här är vll inte den mest smickrande bilden jag har av mig själv men det är den senaste och då får det va så. Allt kan ju inte alltid vara redigerade bilder där man tagit minst tio stycken för att sen välja en i slutänden. 
 
Over and out!

Första advent

 
Jag vill passa på att önska er alla en riktigt fin och mysig första advent. Här hemma är det pyntat och klart och första ljuset har tänts. Nu börjar min favorittid på året och jag tänker njuta av varje minut.
 
Over and out!
 

Hundvakt

Ni som följer min blogg på daglig basis vet att jag försöker skriva ett blogginlägg varje dag nu hela november och tyvärr har jag inte lyckats med det hittills. Jag har vart ganska bra på det dock. 
 
Nu fredag och lördag missade jag att blogga och det berodde baland annat på att vi hade besök av en fyrfota sötnos. Vi var hundvakter till Rosso, min vänn Yvettes fina vovve. 
 
 
 
Fokuset den här helgen blev därför något helt annat än att sitta vid datorn och blogga. Det blev en helg full av prommenader och vovvegos. Jag prioriterade helt enkelt det verkliga livet framför det som jag har här i cybervärlden. 
 
Sen är det ju dax för min favorittid på året också. Det börjar krypa mot jul. Idag är det första advent och jag som älskar julen och att pynta lägenheten inför julen. Gårdagen gick till stor del åt att plocka upp kartonger från källaren och göra det julfint här hemma. Jag får erkänna att jag blev riktigt nöjd.
 
Over and out!