Mamma

I söndags var det ju Mors dag och det måste man ju uppmärksamma. Jag och M följde vår lilla tradition och det blev en tripp upp till mormor och morfar över dagen för fika och lite mat och bara allmänt trevligt umgänge. Tycker att det är lika roligt varje gång att åka på roadtrip med M, även om jag nog somnade till i bilen på vägen hem är jag rädd. Hoppas att du inte hade allt för tråkigt då M.
 
 
Vi hade i alla fall tur med värdet hela dagen. Började regna när vi åkte hem och vi konstaterade att vi hade gjort ett smart drag i att lämna sthlm för dagen. Vi hade i alla fall soligt väder. Kan bara konstatera att just den här söndagen hade sthlm inget att sätta emot dalarna som vann en klar seger.
 
M fick för sig att vi skulle ut och åka runt lite när vi endå var dör uppe och det blev en runda där jag hade noll koll på vart vi var någonstans. Fint var det i alla fall. Tog ett par bilder genom bilfönstret. Kan bara konstatera att det är vackert i dalarna.
 
 
 
 
Hoppas att ni alla kom ihåg att ge mamma en liten extra tanke i söndags nu. Till alla mammor i mitt liv vill jag bara säga att ni är älskade och uppskattade, mer än ni någonsin kommer att förstå.
 
Over and out!
 

Dubbelt upp

Förra helgen blev det dubbelt födelsedagsfirande. Pappa fyllde år på fredagen och brorsan fyllde år på söndagen. Jag var över med blommor och presenter för att fira på lördagen. Brorsan fick grejer så han kan teckna och rita. Jag tror att han blev glad för han hade ingen negativ kommentar att komma med och det tolkar jag som positivt. Han fick i alla fall inte kläder av mig den här gången. Det brukar ju annars vara min traditionella present till bror.
 
Pappa blev också nöjd med sin present. Han fick 36 poliovaccineringar. Haha, ja inte till sig själv utan det går till tolv barn genom UNICEF. Han har liksom allt och det han inte har och vill ha köper han ju själv. Det enda han önskade sig var fred på jorden och det här var väll ett litet steg i rätt riktning tycker jag.
 
Brorsan blev glad när jag sa att jag inte hade köpt några blommor till honom. Han är inte mycket för sånna saker och jag förstår honom. Vilken 19-årig kille är det egentligen? Pappa uppskattar det då lite mer så han fick en bukett med liljor. Dom var dock inte utslagna när jag köpte dom.
 
 
I veckan fick jag den här fina bilden av pappa. Blommorna blev ju jättefina när dom slog ut.
 
 
Over and out!

Gjort det igen

Då har jag åter gjort det igen. Totalt glömt bort min kära blogg. Inte så att jag har glömt bort den egentligen men den har liksom hamnat i andra hand efter min bästa kompis fjärrkontrollen. Har blivit kvällar framför TV:n nu om vi säger så. Mest för att jag har vart helt slut efter jobbet. Vi är ute rätt mycket och sol och frika luft brukar ju liksom ha den inverkan på en att man blir trött. Sen har det vart långa dagar på jobbet den här veckan också. Jag klagar inte men jag konstaterar att semestern nu i sommar inte kommer komma en dag för sent om vi säger så.
 
Ska försöka samla ihop lite energi till min fina blogg också. Det är ju kul att skriva här och se att det faktiskt är en del folk som läser. Sen om det kommer lite kommentarer någon gång ibland är det ju alltid ett plus i kanten det också.
 
Just nu är i alla fall mitt humör på topp. Det är fredag och jag har en lugn och skön helg framför mig. Imorgon går vi in i Juni och sommaren börjar rent offeciellt. Helt underbart! Själv sitter jag och lyssnar på ett par udda sommarfavoriter när det kommer till sommarlåtar. För tillfället är det Barnsta city släckers låt Asfaltssommar som går på repeat. Har den på en gammal reklamskiva som jag fick på ICA för typ fem år sedan och jag hittar inte låten någon annanstans så jag håller tummarna för att skivan inte går sönder.
 
 
Nu kör vi på sommar tycker jag. ^^
 
Over and out!