Egen stol

Vårat lilla busfrö Vilya växer verkligen så det knakar. Tiden går superfort och hon lär sig nya saker hela tiden. Då hon börjat få små smakportioner och även lärt sig sitta upp själv med stöd så var det dax att köpa en egen stol till henne att ha vid matbordet också.


Valet föll på en Stokke tripp trapp och jag är supernöjd. Att hitta en stol som matchade vårat matbord perfekt var rätt svårt men det här blev helt klart ok. Vilya har testat att sitta i sin stol och det verkar som hon gillade det. Om inte annat så för att hon kan hålla full koll på vad som händer runt omkring henne. Vi får stötta upp henne lite med en filt ännu men snart kan hon nog sitta själv utan den också.
Till stolen köpte vi även en brick/bord som man fäster på bygeln funkar jättebra men då går det inte att skjuta in stolen riktigt så den får nog vara av just nu. Eller ja, köpte gjorde vi faktiskt inte utan vi fick med den som extra när vi köpte en stol och en babybygel. Är i alla fall nöjd och Vilya gillar den så absolut ett bra köp.

Over and out!

Kommentera inlägget här :